If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Mai fratiuc eu tin la masina mea
si daca ma apuc sa arunc pe toti soferii naspa in sant unde ajung???!!!
genocid!!!
intrebam doar daca e normal sa se miste asa incet!!!
Da e normal sa se miste incet daca nu folosesti corect vitezele.Eu spre exemplu din cand in cand vreau sa o mai Biciuesc.Incearca sa urci cu a doua pana pe la 70-80(ai sa vezi ce repede urca).
Pff...l-ai facut mandru pe ala cu dacia veche.. ce sa faci lasa ca data viitoare ii scoti fumurile din cap . daca schimbi la 3500 nu o sa ai nici un fel de probleme cu o dacieee
Eu zic ca "raduprov" are dreptate la faza cu schimbatul vitezelor...si ce crezi ca are daca o duci pana in 5000 ture? Incearca sa vezi dupa aceea mai vorbim...Este adevarat ca sunt mai puturoase,dar daca schimbi in turatii,nu are cum sa te faca Dacia veche...
niciodata sa nu contrazici o femeie......o va face ea singura dupa 5 minute...
Fratica asa face si profu meu de la skoala ca vrea intr-a 5a sa depaseasca tot cu un 1.4 tirurile ) eu iti tot zic ca tra sa foloseasca corect vitezele de exemplu daca e la 60 la ora poate sa-i dea a 2a dupa care la 80 sa-i dea a 3a pana la 120 si dupaia a 4 dar el se crede pe o masina cu motor turbo ) asta niciodata n-ai sa vezi de la 1.4 sa depasesti ca un turbo pe treapta a 5a... apropo MOTOARELE DE PE LOGAN MERG LA 5500 zeci de mii de kilometrii fara sa aiba probleme... deci n-ai tu treaba cu tzinutu la masina ca si daca ii dai 5500 de ture de 2 ori pe saptamana ii cureti injectoarele nimic mai mult
Masina nu are nimic problema e ca tu nu schimbi la turati mari de aia te face si daca nu ai grija o sa te faca si unu cu olticitu , schimba si tu de la 3500 de tura in sus sa vezi cum ii lasi in spate.
Eu depasesc tot ce prind cand merg undeva la drum chiar daca ala din fata mea are bmw si nu o calca eu tot il depasesc scot tot ce are mai bunb masina si daca e sa ma depaseasca ma despaseste dar macar stiu ca merg cu 150 si ma depaseste unu cu un bmw mercedes nu unu cu o dacia din 90-91
Bart: I am through with working. Working is for chumps.
Homer: Son, I'm proud of you! I was twice your age when I figured that out.
Ai dreptate rudy... multi si-au luat logan pt ca au auzit de la altii ca sunt multumiti de ele... dar cei ce le-au spus ca-s multumiti de ele nu le-au spus si de ce sunt multumiti... va zic un secret ce l-am aflat de la un sofer de raliu... daca schimbi vitezele cu 2000 rpm-uri peste cuplu motor adica la 1.4 cuplu motor e 112 nm la 3500 rpm daca le schimbi la 5500 iti va pica turatia exact pe cuplu motor la urmatoarea treapta si tot asa... deci nu vei avea nici o pierdere de putere... acceleratie pura... n-are cum sa te mai faca unu cu o dacie...
Eu am avut oltcit si iam depasit pe multi cu loganu care nu stiau sa conduca si sa scoata tot ce are mai bun masina asa ca sa nu-ti fie frica sa o turezi putin mai tare
Bart: I am through with working. Working is for chumps.
Homer: Son, I'm proud of you! I was twice your age when I figured that out.
Am si eu un LOGAN 1.4 si nu mai stiu ce sa fac
am 5000 km, l-am rodat cum scrie la carte
si ma fac de `minune` pe sosele!!!
mai nou imi dau lectii cei cu hodoroagele de dacii de prin 90-91
Iti inteleg supararea.Si eu am tot 1.4 si mi se pare cam puturoasa.
Sunt de acord cu cei care au spus mai devreme ca trebuie tinuta in ture ca sa scoti ceva de la ea.Din pacate se simte si la consum daca ai talpa mai grea
Mai nou nu merge nici clima!!!
au comandat piesa-cinste lor- dar vreau sa vad cand ajunge si cum arata
auzi, sa nu mearga clima la 5000 km!!!!! E noua fratilor!!!! Si nu merge clima!!!!
Romania Te Iubesc!
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.
Comment