Golanasul Meu

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Oooo, multumesc, multumesc de aprecieri! ))
    Asa e man, in aproape 12 ani de condus nu s-a ales nimic de mine, cu toate ca n-am reusit sa am nici un eveniment neplacut pana acum, n-am milioane de km, dar cateva sute de mii am. (si nici nu doresc, la NIMENI).

Daca citeai cu atentie, probabil ca ai fi vazut unde am mers cu 150 cu dacistu ala in fata mea.

Comment

Tu chiar crezi ca eu stiu toate drumurile din Romania ce fel de drumuri sunt?M-am referit ce fel de drum era,E,Dn,1 banda,2 ,10...
      Ma bucur sa aud ca n-ai avut parte de niciun eveniment neplacut,si sper sa nu ai.
      Eu nu am spus ceea ce ai formulat tu m-ai sus,doar ca nu mi s-a parut prea inteligent ceea ce ai facut sa te tii dupa unu sa vezi cat prinde,mai ales ca ai trecut cu mult de 100.Si iti mai spun ceva si nu are legatura cu mine in niciun caz: sunt unii care sofeaza de ani de zile,si sofeaza mai prost decat un incepator.Am vazut asa ceva.Asa ca nu ma lua cu 12 ani de soferie.Asa e.Mai am multe de invatat.Acum eu termin cu off-topicul ca este vorba despre altceva aici.Te salut numai bine.
      sigpic

Comment

Daaaa, si eu credeam la 19 ani ca sunt cel mai bun sofer )
        Mai ai multe de invatat, dar dupa cum vorbesti, te crezi deja vreun priceput al soferiei.

Comment

Da' ce aveti mah?Va apucarati sa distrugeti topicul omului cu certurile voastre?
          Omu' intreaba de tips&tricks la Logan 1.4 ca sa para si ea mai vioaie,si voi ...
          cu ale voastre mari experiente si vechimi in ale condusului.Vorbiti cu adminu' sa va faca topic special(de spam) numit "Certuri","Eu sunt mai bun decat tine" sau "Buricu' pamantului".

Comment

Dupa cum am spus nu mai comentez.Asta pentru ca am DOAR 19 ani,si nu am suficienta experienta in cat sa spun ceva.Bft.
            Cuplul maxim se atinge undeva la 3400-3500 rot/min.Incearca ca atunci cand schimbi viteza sa-ti cada pe turatia asta,pentru a cadea pe un cuplu bun.Incearca si vezi cam pe la cat trebuie sa schimbi.Nu e nevoie sa-i dai 6000 de ture,ca poti cadea pe un cuplu mai slab si pierzi.
            Last edited by Pacco; 2 September 2008, 14:15.
            sigpic

Comment

Incorect...S-a mai discutat pe tema asta.
              Cuplul maxim este la 3000 rpm, puterea maxima este la 5500.
              De fapt curba cuplu, are 2 "peak-uri": unul la 3000 si altul pe la 4000.
              Si ca sa scoti performante bune trebuie turat motorul pana pe la 5700, ca sa poti ajunge cand schimbi treapta pe o plaja de turatii unde puterea este cat mai mare.
              Si am incheiat off

Comment

Originally posted by calenus View Post
                Am si eu un LOGAN 1.4 si nu mai stiu ce sa fac
                am 5000 km, l-am rodat cum scrie la carte
                si ma fac de `minune` pe sosele!!!
                mai nou imi dau lectii cei cu hodoroagele de dacii de prin 90-91
                Sincer mi se pare amuzanta situatia !

Comment

back

Am 15000km la bord, parca si-a mai dat drumul motorul, parca sprinteaza ceva mai bine(asta doar peste 3000 ture) totusi dezamagirea mea s-a amplificat. 4 interventii in service, tot puturoasa la deal(doar cu mine si am sub 100 kG ) . Am ramas, din pacate, cu vechile metehne. Se pare ca de la francezi le-am copiat. Cu alte cuvinte se lucreaza repede si prost. Noroc cu baietii din service care, din cand in cand, ne mai aduc zambetul pe buze.
                  sorry rest

Comment

Ce probleme ai avut?
                    PS: masina are 75 de cai si 112 cuplu, deci se comporta ca atare.

Comment

Originally posted by Octavian___30 View Post
                      Eu cred ca nu v-ati dat cu o berlina pe injectie, daca esti suficient de inconstient si dai tare in ea, va spun ca se duce si aia. (si o 1300 bine pusa la punct poata lua REAL 140/h)
                      Numai liniute aveti in cap. Daca ala mergea cu 150, unde sa-l depasesc? Drum drept cat sa fac depasire ioc (eventual cu un 1.6 mpi).

Pacco, scuza-ma frate, te las pe tine la carma, ca ai mai multa experienta ca mine in
                      d-ale condusului.

PS: ia zi, cat ai scos suta cu al tau bolit 1.4 ? ))
                      eu am prins cu fiara veche 1410 tlx chiar 160 km/h..... Eram kamikattze clar!

Comment

Clima, pompa apa, computer de bord, fete usi, distributie-astea au fost preoblemele mele si din pacate resetarea pe compiterul de bord nu a fost rezolvata
                        sorry rest

Comment

A inebunit golanu sau eu???
                          am luat azi un opel astra 2003 sau 2004
                          sa-si intre in piele sau e o parere?

Comment

Poate te-a lasat baiatu cu opelu
                            laureate 1.5l, albastru marin

Comment

O dacie veche "buna" nu e cu mult mai slaba decat un logan 1.4, daca nu stii sa profiti de acel mic avantaj pe care il ai .... Asta e, ramai cu umilinta.

cat despre bmw-ul 316 de care zicea pacco, pai am avut ocazia sa conduc unul (e36 316i din '96 100cp) si tin sa va anunt ca merge cam ca loganul de 1.4 daca schimbi treptele la 6000, diferenta e ca are a 5-a mult mai lunga, atinge 190.
                              asta in cazul fericit, daca masina respectiva are vreo 250.000 km pe ea nu merge nici asa.

ca si fapt divers, o cunostinta si-a dus golful din 2004 la dyno, absolut stock cu 200.000 pe ea si din 106 cp din fabrica mai avea 86.
                              Un om fie crede, fie nu ca poate sa faca ceva, de obicei are dreptate.

Comment

Si o dacie 1310 poate alerga eram in drum spre Iasi acum cativa ani, e o dacie pe injectie din 2002.. Fugea de manca pamantul, zic "fugea" deoarece dupa 2 saptamani, i-am crapat motorul...
                                Attached Files

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google