My Ride 1.4 - 03.2007 - DJ 86 B. P. M.

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• toate sunt la locul lor, mai ales carenajele

Sa te poarte sanatos nenea!
    sigpic

Nu te pune cu idiotii. Te vor trage la nivelul lor si te vor bate cu experienta.

Comment

• dragul meu...era o parere sincera...sa stii ca nu toata lumea este pusa pe hatereala si nu se oftica nimeni..uite ca sa nu mai sari degeaba, ti-o spun altfel...arata foarte bine cu modelul acesta de jante..ma doare fix in pix unde sunt facute sau de cine..era un post de bine, nu te ataca degeaba
      sigpic

Comment

• Va multumesc mult pentru aprecieri.

Mereu este loc de mai bine iar timpul le rezolva pe toate, trebuie doar sa ne straduim putin !!

App. si nu este o regula sa le placa tuturor !
        Last edited by balacipaul; 25 April 2015, 00:00.

Comment

• Free time today ... !!
          Attached Files

Comment

• Cat de frumoasa poate sa fie, nu am cuvinte
            Facebook: https://www.facebook.com/CrisGarage

Comment

• Este de vis, fitment ca la carte

Comment

• Zilele trecute am montat telescoape pe partea spate .... intarite si scurtate, in momentul de fata masina este mult mai strong, s-au umflat muschii pe ea ))

Am comandat si un set de 4 anvelope noi, tare-mi este teama de momentul in care o sa vreau sa le montez si anume:

195/40/17 toate 4 anvelopele vor fi montate pe

jante 8j 35 et - si - 9j 30 et.

Traiasca benzina + bricheta ))
                Attached Files

Comment

• instalatie gpl.. admisie sport...

Se simte ceva mergand pe gaz?
                  sigpic

Comment

• nu scoti putin afara rotile spate? sa cada aripa frumos intre guma si janta...
                    sigpic

Comment

• Geo, buna ideea ta, si eu m-am gandit la asta, dar nu stiu cat de sigure sunt distantierele alea.

Pareri???

Admisie megane 1.6 - cu siguranta este un punct in plus chiar si pe GPL.

Comment

• si eu am fost in dubii, da merg cu distantiere de 20 mm de ceva vreme si chiar nu e nici o problema...plus ca, tie iti trebuie gen max 5 mm, cred..
                        sigpic

Comment

• eu am distantiere de 2 cm.. fata spate... pe spate nu ar fi o problema... pe fata e mai grea la virare.... iar articulatia se duce mai repede...

eu la 45.000 km schimb capete de bara..
                          sigpic

Comment

• Maine sau vineri o sa schimb anvelopele si apoi o sa calculez exact sa vedem cat am nevoie 5 sau 10 mm, apoi voi face comanda.

Comment

• Pentru a face astfel de fitment iti trebuie anvelope mult mai trase plus un mic camber - ca sa nu umbli cu roluri si etc ( ca nu merge pe Logan ). In plus acel fitment nu recomand nimanui - vorbind strict de problemele de dupa - nu de look.
                              sigpic

Nu te pune cu idiotii. Te vor trage la nivelul lor si te vor bate cu experienta.

Comment

• Imi place mult cum a iesit masina, felicitari !!!

Ecartamentul rotilor de pe spate lasa-l asa cum este acum caci arata foarte bine, la linie. Nu cred ca are rost sa te complici mai tare.
                                4 pistons + GPL + tuningu' casei = km multi & 1.5 dCi 85 BoiP

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google