If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
ti-as sugera o bara spate de ph2 in culoarea masinii..sau daca nu, sa vopsesti si bara spate in culoarea masinii. o sa arate si spatele mult mai bine. uite 2 poze cu a mea sa-ti faci o idee.
Eu zic ca capota neagra si cu pleoapele tot negre sterge total efectul capotei bad-boy , tocmai acela este efectul capotei sa cada peste faruri si sa arate ,,bad,, , tu ai anulat efectul body chitului cu acele pleoape , parere mea personala este sa dai jos pleoapele .
bft
Mda, parerile sunt impartite... faza este ca eu am luat hotararea sa pun folie ( pleoape ) pe faruri pentru ca au fost modificate de fostul proprietar si exact sub folie sunt niste leduri daylight destul de nasoale, atasez poza mai jos... m-am gandit sa fi folosit o folie de o alta culoare...nush , deocamdata ramane asa.....ma gandeam sa schimb farurile
Ceasurile le-am schimbat acum vreo 3 ani.. am dat vreo 120 lei ...cam asa ceva.
Butoanele din partea de sus a consolei mi le-a facut gratis un coleg din LC Craiova, asta ptr ca am eu leduri si i-am dat si lui sa-si faca mai multe chestii ... iar cele din partea de jos de la AC + Rotitele de la ventilatie costa 60 lei placa dupa cate stiu ... si tot la fel le-am facut gratis .
Daca esti interesat cauta tyger89 pe forum ...iei legatura cu el ! ;)
frumoasa consola dar da jos autocolantul de pe faruri (pleoapele) pentru ca strica aspectul bad boy-ului asta e parerea mea...lasa ledurile acele ca nu se observa...parerea mea...bafta!
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.
Comment