My Ride 1.4 - 03.2007 - DJ 86 B. P. M.

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Poza clean grila spoiler fata ... o sa revin si cu cateva poza imediat ce o sa fie gata vopsita! ;)
    Attached Files

Comment

Da, am vazut pe forum ca el le-a dus la vopsit... m-am consultat si eu cu colegii in LC CRAIOVA, si am ajunsa la concluzia ca daca le-as vopsi in auriu subaru ar trebui sa renunt la colantul de pe plafon si capota ... fapt ce-mi displace, am modificat deja culoarea in carte : albastru - negru !

Comment

La bara fata (la grila mai exact)sa elimini dunga unde venea "V-ul " cromat cum e in poza asta.
        Attached Files
        sigpic
        https://www.facebook.com/ornamentegradinacraiova/
        http://www.loganclub.ro/forum/my_rid...0.html?t=32360

Comment

Pffff.....
          E superba... Multumesc mult domnu' dan, daca imi ziceai mai devreme chiar faceam asta, din pacate azi s-a vopsit deja!! chiar imi pace ce vad in poza atasata de tine.... Pacat

Comment

am si eu o intrebare loganu acela din prima poza de mai sus de unde provine?ca in Romania nu am vazut asa ceva.......
            Si inca ceva cat te-a costat colantatu pe plafon si cat pe capota si bad boy'u?

Comment

Salut,

La care prima poza te referi !?!

Colant pafon = 100 lei

Colant capota = 100 lei

Bad boy look = 200 lei + 100 lei chituit

;)

Comment

ma refer la poza de desubtul imaginilor cu sistemele audio ,este prima din stanga e un logan visiniu cu bot de renault megan..

Comment

Mda...ma gandeam eu ca la asta te referi...

Pai tipul lucreaza la REPREZENTANTA/SERVICE DACIA, iti dai seama ca are multe pe mana !!

Poti sa cumperi si tu grila dinaia...mai sunt si alte modele !!

Toate bune !!

Comment

Atasez 2 poze cu grila vopsita!
                    Attached Files

Comment

a iesit foarte bine,felicitari! cat a costat cu tot cu vopsit? eu zic sa dai jos colantul de pe capota sau sa colantezi si portbagajul
                      MY CLA

Comment

ce trepte or iesit,chiar imi place cum ai facut,aceasta operatie o sa o fac si eu saptamana viitoare,bafta in continuare.

Comment

Super a iesit grila. Cu ce ai unit liniile? Ceva plastic sau numai fibra?

Comment

Cantaretii aia HERTZ cum se aud ?
                            Pe luneta mea sta semnu de la ''naic'' bine lipit

Comment

Originally posted by PrEsTiGe View Post
                              a iesit foarte bine,felicitari! cat a costat cu tot cu vopsit? eu zic sa dai jos colantul de pe capota sau sa colantezi si portbagajul
                              Pai CLEAN-ul la grila m-a costat 60 lei iar vopsitu' spoilerului cu tot cu grila l-am facut pe casco impreuna cu alte elemente ...la reprezentanta dacia.

Ca si pret pentru vopsit , un spoiler ajunge pe la 3 mil la service dacia, poti sa-l faci si la juma de pret " la colt de strada " dar ai vazut prin oras alte masini cu vopseaua decojita de la spalatorie...

ORI FACI O TREABA BUNA, ORI NU O MAI FACI!!

Toate bune, te salut!!

Originally posted by cosmin83 View Post
                              ce trepte or iesit,chiar imi place cum ai facut,aceasta operatie o sa o fac si eu saptamana viitoare,bafta in continuare.

Bafta si tie... se merita, dar ...vezi postul #33 din acest topic ...ar fi bine daca ai face si acea modificare, la mine a fost prea tarziu, deja era spoilerul la vopsit ca faceam si eu la fel , am primit pontu' prea tarziu !!

Originally posted by logan21cdc View Post
                              Super a iesit grila. Cu ce ai unit liniile? Ceva plastic sau numai fibra?
                              Liniile s-au unit cu ajutorul altor elemente de la o alta grila de spoiler logan , s-au lipit prin topire ( la imbinare ) , s-a incastrat o plasa se sarma precum o perdea ( taiata pe forma imbinarii ) ..apoi chit de fibra.

Partea a 2-a chitul dat de vopsitor, finisata bine..si cam asta-i treaba !
                              Last edited by balacipaul; 14 April 2012, 01:04. Reason: Automerged Doublepost

Comment

Daca nu puneai cromul era perfecta
                                sigpic
                                Stiu ca sunt prost,dar cand ma uit in jur prind curaj

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google