Poza clean grila spoiler fata ... o sa revin si cu cateva poza imediat ce o sa fie gata vopsita! ;)
My Ride 1.4 - 03.2007 - DJ 86 B. P. M.
Collapse
X
-
Da, am vazut pe forum ca el le-a dus la vopsit... m-am consultat si eu cu colegii in LC CRAIOVA, si am ajunsa la concluzia ca daca le-as vopsi in auriu subaru ar trebui sa renunt la colantul de pe plafon si capota ... fapt ce-mi displace, am modificat deja culoarea in carte : albastru - negru !
Comment
-
Originally posted by PrEsTiGe View Posta iesit foarte bine,felicitari! cat a costat cu tot cu vopsit? eu zic sa dai jos colantul de pe capota sau sa colantezi si portbagajul
Ca si pret pentru vopsit , un spoiler ajunge pe la 3 mil la service dacia, poti sa-l faci si la juma de pret " la colt de strada " dar ai vazut prin oras alte masini cu vopseaua decojita de la spalatorie...
ORI FACI O TREABA BUNA, ORI NU O MAI FACI!!
Toate bune, te salut!!
Originally posted by cosmin83 View Postce trepte or iesit,chiar imi place cum ai facut,aceasta operatie o sa o fac si eu saptamana viitoare,bafta in continuare.
Bafta si tie... se merita, dar ...vezi postul #33 din acest topic ...ar fi bine daca ai face si acea modificare, la mine a fost prea tarziu, deja era spoilerul la vopsit ca faceam si eu la fel , am primit pontu' prea tarziu !!
Originally posted by logan21cdc View PostSuper a iesit grila. Cu ce ai unit liniile? Ceva plastic sau numai fibra?
Partea a 2-a chitul dat de vopsitor, finisata bine..si cam asta-i treaba !
Comment
Comment