My Ride 1.4 - 03.2007 - DJ 86 B. P. M.

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• e cumva modelu rnk2056 ? cat a costat?
    Can't touch this !

Comment

• Sincer nu stiu codul

Il gasesti pe site la racing nick , este 499 lei iar acum il au in promotie acum la 375 lei , maine il primesc !

Comment

• Dar de ce a trebuit sa-l cumperi de la Racing Nick? E un ambreiaj mai special sau e unul normal, stock, de schimb?
        Daca este codul pe care l-a pus colegul mai sus, iti spun ca ai dat foarte mult pe el...
        sigpic

Comment

• Al meu a inceput sa patineze foarte urat asa ca am fost nevoit sa cumpar alt kit de ambreiaj. In necunostinta de cauza , am pus intrebari prietenilor mei, iar cativa baieti care au M. EVOLUTION mi-au recomandat sa merg pe aceasta marca pentru ca si ei tot EXEDY au pe masinile lor. Dupa cum vad pe net cel de care vorbea dj_ionutz are 6 arcuri ( 1.4L EXEDY RNK2056 ) iar cel pe care l-am cumparat eu are 3 !!

Cei de la RACING NICK mi-au spus ca este un KIT sport.
          Attached Files

Comment

• Am inteles. Nici eu nu stiu prea multe despre kitul pe care l-ai cumparat. Maine, cand il primesti, te rog sa-mi spui codul de pe cutie. Vreau sa-mi satisfac o curiozitate
            sigpic

Comment

• oricum sa il stapanesti sanatos
              sigpic

Comment

• Cred ca nu este original,sper s-a ma insel,mai stiu pe cineva care a avut asa ceva si nu a fost multumit deloc.
                Asteptam impresi dupa montaj.
                sigpic

Comment

• Originally posted by balacipaul View Post
                  Al meu a inceput sa patineze foarte urat asa ca am fost nevoit sa cumpar alt kit de ambreiaj. In necunostinta de cauza , am pus intrebari prietenilor mei, iar cativa baieti care au M. EVOLUTION mi-au recomandat sa merg pe aceasta marca pentru ca si ei tot EXEDY au pe masinile lor. Dupa cum vad pe net cel de care vorbea dj_ionutz are 6 arcuri ( 1.4L EXEDY RNK2056 ) iar cel pe care l-am cumparat eu are 3 !!

Cei de la RACING NICK mi-au spus ca este un KIT sport.
                  ai gasit specificatiile sau te-ai luat dupa poza? de multe ori poze nu este cea reala. am un prieten care si-a luat exedy cu trei arculete si a dat 250 ron....de aia te-am intrebat ce model e...
                  Can't touch this !

Comment

• De-aia intrebam si eu. Lucrez la un magazin de piese auto si vand kitul de ambreiaj cu 230 lei (codul RNK2056). Din pacate, nu am niciunul in magazin sa vad cate arcuri are...
                    sigpic

Comment

• Maine o sa ajunga coletul, dupa amiaza am vorbit sa duc masina la service urmand ca joi sa o iau ...si sa va spun prima impresie !!

Sper sa fie totu' ok ...daca nu , considerati-ma cobaiu' vostru ! ))

--------------------

Discul are seria RND105U - MADE IN JAPAN , are 3 arcuri precum in poza, iar splaca de presiune are cod RNC504 MADE IN JAPAN , rulmentul MADE IN FRANCE ... asta e tot ce pot sa va spun . Maine duc masina la service ...revin cu detalii !
                      Last edited by balacipaul; 24 October 2012, 16:51. Reason: Automerged Doublepost

Comment

• Au venit ca repere separate? Nu a fost kit complet, cu un singur cod pe cutie?
                        sigpic

Comment

• Singurele coduri sunt cele de sus , au venit toate in cutia afisata in poza de mai sus .

Pe ea scrie EXEDY CLUTCH EUROPE LTD. - CLUTCH KIT.

Comment

• Am inteles.
                            Pana la urma ramane un mister daca e sau nu un kit sport cel pe care l-ai achizitionat tu. Oricum, sa-l stapanesti sanatos si sa te tina de 5 ori mai mult decat cel pe care-l ai acum
                            sigpic

Comment

• Frumoara masinuta!

Comment

• New Photo's !!

Azi am schimbat colantul de pe plafon ... era invechit !!

"Car Fashion" MADE !
                                Attached Files

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google