e cumva modelu rnk2056 ? cat a costat?
My Ride 1.4 - 03.2007 - DJ 86 B. P. M.
Collapse
X
-
Al meu a inceput sa patineze foarte urat asa ca am fost nevoit sa cumpar alt kit de ambreiaj. In necunostinta de cauza , am pus intrebari prietenilor mei, iar cativa baieti care au M. EVOLUTION mi-au recomandat sa merg pe aceasta marca pentru ca si ei tot EXEDY au pe masinile lor. Dupa cum vad pe net cel de care vorbea dj_ionutz are 6 arcuri ( 1.4L EXEDY RNK2056 ) iar cel pe care l-am cumparat eu are 3 !!
Cei de la RACING NICK mi-au spus ca este un KIT sport.Attached Files
Comment
-
Originally posted by balacipaul View PostAl meu a inceput sa patineze foarte urat asa ca am fost nevoit sa cumpar alt kit de ambreiaj. In necunostinta de cauza , am pus intrebari prietenilor mei, iar cativa baieti care au M. EVOLUTION mi-au recomandat sa merg pe aceasta marca pentru ca si ei tot EXEDY au pe masinile lor. Dupa cum vad pe net cel de care vorbea dj_ionutz are 6 arcuri ( 1.4L EXEDY RNK2056 ) iar cel pe care l-am cumparat eu are 3 !!
Cei de la RACING NICK mi-au spus ca este un KIT sport.Can't touch this !
Comment
-
Maine o sa ajunga coletul, dupa amiaza am vorbit sa duc masina la service urmand ca joi sa o iau ...si sa va spun prima impresie !!
Sper sa fie totu' ok ...daca nu , considerati-ma cobaiu' vostru ! ))
--------------------
Discul are seria RND105U - MADE IN JAPAN , are 3 arcuri precum in poza, iar splaca de presiune are cod RNC504 MADE IN JAPAN , rulmentul MADE IN FRANCE ... asta e tot ce pot sa va spun . Maine duc masina la service ...revin cu detalii !
Comment
Comment