My Ride 1.4 - 03.2007 - DJ 86 B. P. M.

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Sunt aduse de prin Anglia, eu sunt a 3-a persoana care se bucura de ele, primul a fost KYD-ul(el lea cumparat de noi) apoi un prieten de-al lui le-a avut pe un NEXIA in 2 usi vreo 2-3 saptamani si in sfarsit eu .

Am dat 700 lei, urmeaza sa le fac adaptarile pentru logan.

Comment

• e bun pretul, am vazut niste ''naspeturi'' pe la 850 ron.
      sigpic

Comment

• Poti gasi si frumoase, dar nu toate sunt reglabile !!

Comment

• frumoase.Sa le "uzezi"cu placere!

Comment

• Merci mult

Comment

• Scaune ...

Azi am reusit sa le montaj... am facut cateva poze pe seara cu telefonu'
              Attached Files

Comment

• arata super pe masina,cred k si felul in care stai la volan te face sa te simti intr -o sportiva,sa te bucuri de ele!

Comment

• Dau super bine pe masina Sa le "tocesti" sanatos!

Comment

• Chiar arata foarte bine scaunele pe masina, si culorile sunt speciale, sa te poarte sanatos
                    sigpic

Comment

• Va multumesc mult tuturor, bafta si voua !!

Comment

• foarte frumos, sa ne spui cat de bine te simti in ele )
                        sigpic

Comment

• Cu cele stoc la o curba mai mare ma sprijineam cu genunchiul (dupa caz) in fata de usa sau in bord, acum nu mai am treaba cu asa ceva, stau neclintit in ele, doar ca o sa-mi ia ceva timp pana o sa ma acomodez, mi se pare putin cam inalta partea din fata a lor, stiti ca acolo unde stai cu fundul este mai jos iar in fata spre pedale este mai sus si ma deranjeaza putin... posibil pe viitor sa le las mai jos, ramane de vazut .

Oricum, un sfat prietenesc :

Daca vrea cineva astfel de scaune va sfatuiesc sa le cumparati noi!

Daca le iei second hand, sa te apuci sa le retusezi pe alocuri tapiteria, sa elimini adaptarile existente si sa faci altele este o adevarata aventura care iti provoaca nervi si gauri in buzunare.

Daca la aduni pe toate ...rezultatul este:

Mai bine un produs nou !!

Comment

• Originally posted by balacipaul View Post
                            Cu cele stoc la o curba mai mare ma sprijineam cu genunchiul (dupa caz) in fata de usa sau in bord, acum nu mai am treaba cu asa ceva, stau neclintit in ele, doar ca o sa-mi ia ceva timp pana o sa ma acomodez, mi se pare putin cam inalta partea din fata a lor, stiti ca acolo unde stai cu fundul este mai jos iar in fata spre pedale este mai sus si ma deranjeaza putin... posibil pe viitor sa le las mai jos, ramane de vazut .

Oricum, un sfat prietenesc :

Daca vrea cineva astfel de scaune va sfatuiesc sa le cumparati noi!

Daca le iei second hand, sa te apuci sa le retusezi pe alocuri tapiteria, sa elimini adaptarile existente si sa faci altele este o adevarata aventura care iti provoaca nervi si gauri in buzunare.

Daca la aduni pe toate ...rezultatul este:

Mai bine un produs nou !!
                            Frumos. Sa le stapanesti sanatos.
                            Ai dreptate ca e mai bine unele noi,dar si alea trebuie adaptate iar pretul la unele noi este mult mai mare. Sa nu mai vorbim daca vrei sa le vinzi,o sa iti ofere jumatate din pretul lor. Eu zic sa nu regreti investitia.
                            Bafta
                            sigpic
                            Stiu ca sunt prost,dar cand ma uit in jur prind curaj

Comment

• Sigur ca o sa trebuiasca adaptate si cele noi ...dar macar nu le mai ciurui, iti dai seama daca au fost pe 2-3 masini inainte de a ajunge la tine cate flex-uri, autogene, si suduri le-au vizitat !

Cand faci treaba de la inceput iese altfel si fac pariu ca daca le iei de noi, nu le vinzi in scurt timp.

Nu regret investitia, sunt multumit de cum arata, doar ca am realizat ca defapt nu a fost o foarte mare afacere ...m-au ajuns pe la 1000 lei " cu totul " , pe net se gasesc undeva in jur de 1200 la fel / noi.

Comment

• Daca te rog, nu faci niste poze la prindere? Am si eu un set de scaune si vreau sa le montez si as vrea sa raman la sinele originale ale masinii
                                Cumpar volan de Duster

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google