My Ride 1.4 - 03.2007 - DJ 86 B. P. M.

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Prinderea difera de la caz la caz, depinde daca scaunele pe care le ai tu au sinele pentru culisare si daca vrei sa le pastrezi pe acestea sau daca vrei sa le folosesti pe cele ale masinii.

Eu am lasat doar o parte din sina originala a masinii ( cea din partea de jos care ramane fixa si care este prinsa in suruburi pe caroserie) peste care am sudat teava rectangulara otel 3x2 pe care de altfel am prins-o tot prin sudura de scaune.

Ideea este ca in partea exterioara ( catre usi ) o sa trebuiasca sa pui niste adaosuri ca sa poti sa le aduci la nivel pentru ca partea de mijloc este mult mai sus decat cea de exterior.

Intr-un final, o sa trebuiasca sa gasesti o solutie pentru a ascunde aceste adaptari deoarece, catre usi se vede cam nasol.

Eu o sa pun ceva material plastic dintr-o fata de usa ( vezi atasament )

Daca vrei sa pastrezi sinele originale, o sa intampini probleme la tija care ajuta la miscarea scaunelor inainte si inapoi... nu vei putea aseza scaunele din cauza ei !
    Attached Files
    Last edited by balacipaul; 11 January 2013, 02:50.

Comment

• Inca 2 poze ...
      Attached Files

Comment

• Foarte,foarte fain ...

Comment

• Inca 2 de la colegu' URS
          Attached Files

Comment

• Foarte faina masina.toate modificarile sunt facute cu gust.
            la cati mai multi km fara incidente si spor in continuare la modificat

Comment

• Multumesc mult pentru apreciere !

Comment

• Plasma Led - Pentru mersul inapoi !!

Azi am montat leduri pentru mersul inapoi ... se vad super puternic !!!
                Attached Files

Comment

• interesant,nu am mai vazut pana acum
                  sigpic
                  Stiu ca sunt prost,dar cand ma uit in jur prind curaj

Comment

• Light Color: White
                    Input voltage: 12V
                    Luminance: 130LM
                    Power: 3W (one LED)

Comment

• in prima poza am crezut ca sunt senzori de parcare si ai zis la vrajeala ,acum vad ca fac lumina calumea,arata bine integrate acolo,spor la treaba in continuare

Comment

• Da, o sa fac 1-2 poze astaseara, sa vedem cata lumina fac ca si circumferinta in spatele masinii.

Comment

• Cam asa se vad seara !!
                          Attached Files

Comment

• Frumos domnu' sa le folosesti cu placere,abia astept sa le vad live.Totusi,cred ca ar fi fost mai ok sa le pui in extremitati si sa anulezi becul de masarier,sau sum spunea Alex (AAA) sa-i faci lumina de culoare rosie si sa ii pui comanda pentru ceata.Nu cred ca mai este necesar acum becul pentru mers inapoi.Oricum,felicitari pentru achizitie.Drumuri bune si bafta in continuare !
                            My ride: http://www.loganclub.ro/forum/dj_93_...an-t46927.html

Comment

• Daca nu o sa ramana asa... posibil o sa anulez becul de mers inapoi din tripla !!

Pur si simplu il scot de acolo !

Comment

• mai bine pui bec cu led si acolo sa ia mai multa lumina knd dai inapoi

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google