My Ride 1.4 - 03.2007 - DJ 86 B. P. M.

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Pe mine nu ma deranjaza nici daca ramane asa cum e ... am destula lumina acum, credeti-ma !

Comment

• Eu unul nu am nici o indoiala despre faptul ca lumina,vorbeam pur si simplu de estetic.
      My ride: http://www.loganclub.ro/forum/dj_93_...an-t46927.html

Comment

• Da, ca estetic pur si simplu as putea anula becul din tripla cum am mai zis doar ca nu stiu daca toti participantii la trafic se asteapta ca atunci cand dau in spate sa nu se aprinda si becul din tripla, pot fi cazuri cand pe cele din spoiler sa nu le observe ( pe timp de zi ), discutam duminica la intalnire ...sa vad parerea tuturor colegilor si apoi iau o decizie. Oricum merci de sfat.

Comment

• poti pune un led si in tripla, sa aiba aceeasi nuanta ca si cele din bara, si cele din bara sa le pui separat pe-un buton, ca nu cred ca e musai sa le folosesti de fiecare data ... parerea mea
          " Nevastamea conduce atat de rau, incat GPS-ul i-a spus: in 50 metri trage pe dreapta ca vreau sa cobor "

Comment

• Azi am montat :

1. Becuri H11 / PLASMA LED pe proiectoare - 100 lei / achizitie EBAY

2. Semnalizare aripa fata pe Led - 50 lei / achizitie ALIEXPRESS

3. Leduri RGB (MULTICOLORE) ambientale interior - cu reciver si telecomanda / achizitie EBAY
            Attached Files
            Last edited by balacipaul; 5 February 2013, 23:13.

Comment

• Poze noi...
              Attached Files

Comment

• Cum ai pus navigația? dă mai multe detalii te rog, cât a costat si de unde...

Comment

• Nu te supara, ce navigatie ?!

Te referi la DVD-ul acesta ?!

Last edited by balacipaul; 7 February 2013, 00:40.

Comment

• Da, scuze, credeam că e navigație.....am văzut prima poza și nu îmi dădeam seama exact....
                    Arată bine. Cât a costat?

Comment

• M-am gandit eu ca nu ti-ai dat seama bine, doar 500 lei

Comment

• Bun..faina investitie faci..zimi si mie te rog frumos ce leduri si de unde le-ai luat ,ceea ce ai psu pe bara spate ptr. mersul inapoi....Multam Fain.
                        Un elogiu de trei minute şi o lacrimă de-o clipă nu scuză o neglijare care se măsoară în ani sau decenii.

Comment

• Ti-am lasat mesaj privat cu amanunte.

Cam asa arata:
                          Attached Files

Comment

• Am schimbat cele 3 butoane din consola / climatizare
                            Attached Files

Comment

• ...today !
                              Attached Files

Comment

• Originally posted by balacipaul View Post
                                Am schimbat cele 3 butoane din consola / climatizare

Merg butoanele de pe consola de ph2 sau lodgy nu imi dau seama pe cea de pe ph1?

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google