If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Cam asa arata cu arcurile eibach .... avand in vedere ca merg pe telescoapele stoc si ca s-au lasat decat 3,5 cm nu trebuie sa avem mari pretentii, plus ca mai conteaza si jantele/cauciucuirle pe care o sa le schimb in curand !
Azi am vandut farurile cu lupe G3 la un coleg din Brasov. Mi-am pus farurile stock si astept pana miercuri cand o sa-mi vina lupele morimoto 3'' - 6000k -35w si inele angel cu smd !
Nu am avut becuri halogen h4 si momentan am pus niste "besici" de becuri cu smd in faruri ..doar ca sa se vada farul aprins, n-o sa merg noaptea cu ea !
Merci mult pentru aprecieri ... sper sa trec de acest nivel si atunci o sa pot sa spun si eu ca sunt multumit ..mai am multe de facut printre care praguri integrate in aripi, clean la spoilere posibil si clean la bandouri !
Azi mi-au venit lupele Morimoto 3'' cu niste angeluri pe led IMENSE !!
Am ramas socat cand le-am vazut, bine ca si lupele sunt destul de MARI !!
Cu putina truda am reusit sa le instalez ... accesoriul pentru lupa (cel care tine angelul) a trebui sa-l modific putin ca lovea in "sclipiciul" de la far.
Farurile s-au desprins foarte usor, cu ajutorul unui feon industrial si al unei surubelnite drepte.
Imi plac farurile,mai ales ca nu este intrerupta lumina la angel eyes
Dar nu stiu cum vei reusi sa mai desfaci farul daca ai lipit cu mastic de parbrize
sigpic
Stiu ca sunt prost,dar cand ma uit in jur prind curaj
Super tari lupele , totusi nu prea vad diferenta intre cele de 3" si 2.8" . Iar treaba cu angelu e ok , poti sa imi spui de unde ai luat angelu pe led si cat a fost?
Multumesc.
Tipul cu care am vorbit mi-a zis ca are 2 masini si ca pe una are D2S si pe cealalta H1 si ca nu ar exista diferente.
Acum daca este adevarat sau nu ... !?! Oricum eu sunt foarte multumit de cum se vad !
Si pe ebay sunt la fel de scumpe ... adica un kit complet il iei pe la 500LEI si astepti 2-3 sapt pana-ti vine si ai sanse in vama sa mai platesti si tva-ul !
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.
Comment