My Ride 1.4 - 03.2007 - DJ 86 B. P. M.

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• mda...frumos......sa le stapanesti sanatos!
    Am pierdut multe in viata,dar niciodata nu mi-am pierdut respectul fata de cei care-l merita!!

Comment

• Iti multumesc in mod special si scuze ca nu te-am invitat sa ma ajuti la montajul lor, dar mi s-a pus astaseara pata pe ele si ... le-am "atarnat pe masina" !!

Comment

• arata frumos schimba mult interiorul, se simte vreo diferenta cu insonorizantul,imi poti spune ce fel este?sau o poza cu cutia?

Comment

• Vopseaua se aplica cu pensula ... de 2-3 ori (dupa preferinte) la interval de 8 ore minim intre fiecare aplicare !

Se gaseste la piese auto = 25 lei / cutie 2l
          Attached Files

Comment

• arata frumos cu panouri de ph2.
            http://www.loganclub.ro/forum/loganu..._4-t46535.html

Comment

• e vreo diferenta? eu vreau sa dau in portbagaj si pe interiorul usii pe tabla sa nu mai folosesc aluband...

Comment

• Da, este diferenta ...dar tot mai bun este aluband-ul insa mult mai scump !

Vezi ca am vazut in DEDEMAN la fel ca aluband-ul 10ml x 15 cm = 50 lei rola TYTAN se numeste si are o culoare inchisa a "staniolului" !!

Comment

• schimbare cred ca este...ca nu se ridica la rezultatele cu aluband......asta e!!decat deloc...
                  Am pierdut multe in viata,dar niciodata nu mi-am pierdut respectul fata de cei care-l merita!!

Comment

• am inteles,ma gandeam ca fac treaba buna cu bani mai putini cu insonorizarea,raman la aluband ,ms!

Comment

• Aluband-ul il folosesc eu si echipa mea de montaj la Acoperisurile cu Tigla Metalica inca de acum 10 ani.

Are o prindere foarte buna dar pe metal (material uniform, curat si degresat), consider ca pe panourile de usi(plastic) nu are o prindere la fel de buna ...si intradevar poate fi utilizat si pentru interiorul usilor (pe tabla).

Consider eu, ca solutia cea mai buna pe care o puteam adopta pentru antifonarea panourilor de usi a fost si este vopseaua insonorizanta cauciucata !

Bafta !

Comment

• Si daca mai puneai si un strat de fononim era un rezultat mai mult decat ok.Asta ca o completare.

Comment

• Sincer, pana acum nici nu stiam ce este fononim-ul ...defapt nu stiam ca pasla aceea care se foloseste la antifonare se numeste asa !!

Pai si cum ii faceam prinderea pe panoul de usa ?

O taiam pur si simplu dupa forma si apoi ?!

Oare puteam s-o atasez peste ultimul strat de vopsea insonorizanta cauciucata neintarita ...folosind-o pe post de adeziv ?!
                          Last edited by balacipaul; 7 June 2013, 22:56.

Comment

• Eu am lipito cu perlamdez,si vad ca tine si acum.

Comment

• Da, exact cum ai zis si tu, o lipeai peste ultimul strat de vopsea si aia e.

Comment

• Nu este tarziu nici acum .

Merci de pont !!

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google