My Ride 1.4 - 03.2007 - DJ 86 B. P. M.

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• H&R+jantele astea=
    Dupa mine combinatia perfecta !

Comment

• Originally posted by balacipaul View Post
      Ce vreau eu de la masina ? ))))

Este asa cum vreau eu, niciodata nu va fi mai low, poate maxim cauciucuri garda de 45 !!
      Never say never.Tot asa ai zis ca nu o sa pui niciodata jante mai mari de 15 pe masina.Clar cere mai jos,macar H&R.
      sigpic
      https://www.facebook.com/ornamentegradinacraiova/
      http://www.loganclub.ro/forum/my_rid...0.html?t=32360

Comment

• Paul daca vrei facem proba intr-o zi cu h&r-urile mele !
        Te ajut cu cea mai mare placere !

Comment

• Ce model de janta este ? Producator ? Multumesc anticipat.

Comment

• Tomason Tn1
            I changed her oil , she changed my life
            sigpic

Comment

• Superba ! Sa o ingrijesti si in continuare la fel de bine ... jantele sunt deosebite

Comment

• Va multumesc tuturor pentru aprecieri...

Daniel Moraru, singurul motiv pentru care am pus jante pe 17' este chiar "acest model" deosebit ... nu m-am putut abtine!

Si cand spun ca nu o voi lasa mai jos, chiar nu o voi lasa ... eu chiar merg cu masina, nu uita ca am 147.000 km din 2007 pana in prezent !

Probabil, in viitor o sa schimb cauciucurile pe care le am acum cu garda de 40 cu unele cu garda de 45. Aceste pe 17' comparativ cu cele pe 15' au diametrul mai mic cu 3 cm ( am masurat diametrul la unele stock si aveau 91 ).

Marius, chiar am avut ocazia sa dau arcurile eibach la schimb pe unele H&R dar nu am fost tentat sa fac asta, ti-am mai povestit ... stii si tu cum este cu ea asa LOW, am acelasi motiv cu tine prin prisma faptului ca le dai jos de pe masina !!

Da, cum spune si TEO sunt Tomason Tn1 - ET 30 R17'
                Last edited by balacipaul; 26 February 2014, 20:18.

Comment

• Par a fi noi , sau sunt sh ?

Comment

• superbe jantele, ar merge o idee mai jos daca daca nu doresti, e bine si asa.. sa le invarti sanatos.
                    " Nevastamea conduce atat de rau, incat GPS-ul i-a spus: in 50 metri trage pe dreapta ca vreau sa cobor "

Comment

• Sunt SH - mici zgarieturi doar !

From Germany !

Comment

• Rectific..pentru cum ar trebui sa fie pentru stilul adoptat...
                        asta e fumata cu drumurile..te plangi de drum, las-o cum era
                        Sent from my P5-Mini using Forum Runner
                        sigpic

Comment

• -GEO-

Esti complicat tare omule....

Nu stiu cum este la tine la Constanta, dar la noi in afara de drumul european si centrul orasului "KM 0" nu ai pe unde sa mergi cu masina VERY LOW !!

Plus ca, personal mai merg asa din cand in cand "pe la tara" ...la bunici, si acum, sa-mi spui tu ca poti intra pe un drum de tara cu o masina ridicata la 10 cm de sol ?!

Incearca sa tii cont si de faptul ca eu am spoilerele prelungite....cred ca as fi tampit s-o las mai jos si sa risipesc banii bagati in spoilere sau in praguri, pentru ce ?!

Ce am de demonstrat, suntem cumva la un concurs, sau exista niste reguli ?!

Aici suntem sa ne prezentam ceea ce avem de prezentat, tuning-ul este unicat, fiecare isi modifica masina dupa bunul plac, nu exista un standard de la care nu trebuie sa te abati, desigur oricine poate sa-si dea cu parerea, fiecare are gustul lui ....dar nimeni nu poate sa-ti impuna un anumit lucru.

Tu de ce nu ai praguri, de ce nu ti-ai prelungit spoilerele sau de ce nu le-ai facut clean?... asta ar fi trebuit sa faci ....PENTRU STILUL ADOPTAT !!

(daca tot suntem ironici)
                          Last edited by balacipaul; 27 February 2014, 00:19.

Comment

• 1. Da,exista reguli, daca vrei sa faci ceva cu adevarat frumos. Cum e tuningu unicat, cand transferi tot de pe kyd? Bari clean cu jante bling si bandouri pe usi? Unde e linia?
                            2. Bari de fibra, jante mari si praguri, cand stii ca mergi pe la tara? Faci 90% si dup aia te plangi ca nu poti sa umbli la suspensie ca sunt drumuri proaste.
                            3. Intru peste tot cu masina, stai linistit, am urcat o si pe munte si n a avut nimic asa very low cum era...nu stiu unii cum nu reusesc nici cu stoc
                            4. Nu era nimeni ironic, daca vroiam fibra pe masina aveam de mult inaintea multora, da am mers pe oem+.
                            5. Atat, ca nu ne intelegem in scris si degenereaza.

Sent from my P5-Mini using Forum Runner
                            sigpic

Comment

• jantele sunt criminale,am eu H&R si anvelope 205/40/17 si tot ramane spatiu de 2 degete intre aripa si roata asa ca cel mai bine pui un cauciuc cu balon mai mare 45 sau din cate stiu are userul Vyali cu 50 si nu i atinge pe nicaieri....oricum superba masina,bafta in continuare!

Comment

• Sa-mi arati si mie cate masini au fost bagate la modificat de la 0 si din prima au fost scoase "full change" !?

Nu poti sa le faci pe toate deodata ...

Cleanul la usi si decolantarea capotei se va face prin Martie - Aprilie, impruna cu revopsirea totala !

Si referitor la postarea anterioara, eu am prezentat jantele nicidecum locul dintre cauciuc si aripa, doar ce le montasem alalteieri noapte ....

Da, am facut schimb de spoilere cu KYD-ul ... tot la fel poti sa-i spui si lui ca a laut de pe BPM ), oricum multi se apuca de modificari, dar putini raman cu ele o sa vezi in viitorul apropiat, si daca ai ocazia sa achizitionezi un element mai special deja confectionat de ce sa nu profiti !?

M-am intalnit cu AIN zilele trecute, saraca masina la cat de lasata este si a fost, superbul spoiler pe fata este crapat in multe locuri, pragurile sunt la fel de crapate, mie unu mi-ar cadea parul din cap daca mi s-ar intampla asta gandindu-ma la banii investiti, fiecare are goanga lui si tot te contrazic, NU EXISTA NICI O REGULA si NICI UN TIPAR pe care trebuie sa-l respecti 100 %.

Bafta,

Dorupopa2006, asa ma gandeam si eu , sa pun un balon mai mare, cred ca este cea mai buna solutie ptr mine, avand in vedere investitia pentru jante... momentan le voi lasa asa.

Merci mult pentru apreciere !
                                Last edited by balacipaul; 27 February 2014, 11:29. Reason: Automerged Doublepost

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google