My Ride 1.4 - 03.2007 - DJ 86 B. P. M.

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Originally posted by balacipaul View Post
    O mica evaluare..
    Personal scaunele îmi plac cel mai mult.

Comment

• Ms pentru raspuns...inca o intrebare ca sa fiu lamurit 100%. In conditii de noapte cand pui semnalizare stanga intr-o depasire si mai vrei sa te asiguri odata in oglinda, mai vezi ceva sau te "orbesc" ledurile?
      Vizitati CTR-ul

sigpic

Comment

• Nu te afecteaza in nici un fel, ziua nu se vad... iar seara vezi ok totul, vorbesc strict de acest model care trece consecutiv prin cele 3 linii cu leduri, mai sunt si alte modele care se aprind cu 2 sau cu 3 linii d'odata ...la alea nu am idee !

Comment

• ms mult. am modelul care se aprind toate odata dar nu am gasit pe nimeni care sa se incumete sa le monteze. voi comanda modelul care se aprind consecutiv si ma apuc singur de "stricat"
          Vizitati CTR-ul

sigpic

Comment

• n-ai ce sa strici, o sa-ti ramana putin "cascat" platicul care vine prins peste dezaburire implicit peste geam ...o sa trebuiasca sa-i dai un mastic sau silicon ceva doar ca sa nu intre umezeala, ca, estetic nu se vede nici daca l-ai lasa asa... !

Comment

• Salut. La scaunele acelea FK ai mai facut modificari la prindere celor de origine sau ai folosit sinele cu care au venit scaunele?

Comment

• Nu a ramas nimic din prinderea celor de origine ... sunt facute adaptari speciale direct pe caroserie, cele FK au sinele lor pentru "inainte-inapoi" !

Comment

• Cât te-au costat scaunele cu modificări cu tot?

Comment

• Am 900 lei, le-am luat de la un coleg care le-a cumparat de noi si dupa cateva luni a gasit altceva mai interesant !

Vezi link de mai jos:

http://www.fk-tuning.ro/Scaune-sport_FK-Automotive

Comment

• Fara cuvinte ! Felicitari !!!!! Ce i-ai mai putea face acum ?

Comment

• Salut,

Recent am polishat jantele, pe viitor as vrea un volan de Fluence + retapitare bancheta si spatar cu acelas material ca si scaunele din fata !

Comment

• Banuti sa fie , ca ideii se gasesc

Comment

• Pi shientru....!
                            Attached Files

Comment

• Foarte frumoasa masina...felicitari pt munca depusa!

Comment

• Frumoasa rau culoarea asta pe Logan ... pt masina nu te mai felicit , ca te-am felicitat de atatea ori , te felicit ca vei fi tatic si va urez multa sanatate la toti trei .... si mare grija pt ca Juniorul iti va fura masina

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google