da au iesit super jantele.bravo.
My Ride 1.4 - 03.2007 - DJ 86 B. P. M.
Collapse
X
-
Am inceput sa citesc de la primul post toata istoria masinii si sincer sa fiu am vrut sa schimb post-ul pana mi-a trecut prin cap sa dau la ultimul post.......(ajunsesem pe la pag 5-6) si tin sa te felicit ptr ceea ce ai reusit sa faci.....BV OMULE!!!!!! o masina frumoasa, o masina a ta.....(intelegi ce vreau sa spun....).
Cand te-ai apucat de treaba.....nu prea arata a masina.....cu semne chinezesti...ploape....si Renault F1 Team......
Acum da, o masina demna de toate laudele....
TOT RESPECTUL MEU!!!!!!
Comment
-
Originally posted by Andrei.TMT View PostInteresanta treaba cu portbagajul. Nu se inchide cam...repede?
Trimis de pe al meu SM-N9005 folosind Tapatalk
Originally posted by leo_negrescu View Postda au iesit super jantele.bravo.
Originally posted by FANE_CLK View PostMa bate si pe mine gandul achizitionarii unui astfel de volan.
Imi poti spune un pret aproximativ?
Pe net atat volanul de megane 3 cat si cel de laguna 3 le gasesti in jurul pretului de 200 euro ( eu am dat 250 euro pe cel de laguna 3), spre exemplu numai airbag-ul second este 200 euro ... mai gasesti si volan simplu fara airbag pe la 200 - 250 lei.
Eu am avut initial de megane 3 si totul a fost PLUG&PLAY la fel cum este si acum cu cel de laguna 3... mai sunt si alte detalii, spre exemplu nu poti folosi un airbag de la volan facut in turcia pe un volan facut in spania, ideal ar fi ca atunci cand cumparati sa fie complet volan cu tot cu airbag.
Comenzile nu le-am legat pentru ca pilotul automat merge doar pe 1.6 sa 1.5 care au acceleratie electrica, eu avand 1.4 pe cablu .. nu merge.
Iar in ceea ce priveste claxonul ... nu l-am legat, ma gandesc la faptul ca acesta ar putea fi facut, insa nu m-am complicat.
enc_edy
Da, la inceput a fost si mai grav nu doar ce ai vazut tu, dar na ....important este ca am apucat pe un drum bun zic eu si vad ca apreciaza si altii, multumesc !!
Comment
-
Asta cred ca merge ....sigur!!!Last edited by 77sky; 19 February 2016, 19:59.Mai este mult pana departe ...sigpic
Comment
Comment