My Ride 1.4 - 03.2007 - DJ 86 B. P. M.

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Valeu muicaaaa! Suna bine Blue Aluminium, abia astept sa vad cum iese
    _
    B 48 C U P - Ligheanul Agitat

sigpic

Comment

• Asteptam pozele cu rezultatul final . Cu siguranta va fi de senzatie . Mult succes !

Trimis de pe al meu SM-J100H folosind Tapatalk

Comment

• S-a prelungit putin lucrarea, cred ca abea maine seara ma voi bucura de ea asamblata complet, coafata si parfumata !!

Atasez 2 poze ...in realitate arata mult mai bine
        Attached Files

Comment

• Super culoarea. Asteptam cu incredere varianta finala. Cred ca e de vis.

Comment

• Foarte frumos!! Este colant sau vopsea?
            My turbo lag, give your MPI, a chance

Comment

• Este colant, inca nu este gata, se lucreaza cu rabdare si extrem de atent, detaliile fac diferenta !!
              Atasez 2-3 poze ...
              Attached Files

Comment

• A fost dezechipata complet? Gen au fost scoase manerele de usi?

Faina lucrare
                _
                B 48 C U P - Ligheanul Agitat

sigpic

Comment

• Arata foarte bine masina. Culoarea este super.

Felicitari !
                  sigpic1.6 16v Euro 5 + GPL

Comment

• arata frumos... cam ce viata are colantul asta? a fost lipit peste chit? sau s-a mai dat ceva inainte?

Comment

• Am amutit. Chiar este. Minunatule mondialule internationalule
                      sigpicDaca nu poti macar incearca,daca incerci inseamna ca poti.

Comment

• O lucrare de nota 10 . Se vede ca s-a lucrat cu multa grija . Felicitari pt culoarea aleasa , e superba !

Trimis de pe al meu SM-J100H folosind Tapatalk

Comment

• Nebuna culoare,chiar misto nu stiu dece dar ciudat vin toate pasajele spate modificate pe logan.Spor la treaba.
                          sigpic

Comment

• Da, a fost dezechipata total ...chedere , oglinzi, faruri, triple, manere, stergatoare, antena, capac rezervor, buton portbagaj, butuci usi fata.

A fost pregatita ca pentru vopsit, normal peste chit s-au dat multe straturi, filer, chit pentru astupare pori, si o mana de vopsea pentru aderenta colantului.

Eu am mai multa incredere in colant, timpul m-a determinat sa am aceasta parere, stim toti ca revopsirea nu mai este niciodata ca din fabrica, impuritati, exfolieri, diferente de nuanta, gazare, bani multi, etc.

Eu sunt increzator...

Comment

• A iesit.... prea bine. Sunt curios, ai schimbat talonul, adica in talon ai ramas cu "albastru egee" sau ai trecut nuanta autocolantului albastru mat?
                              My turbo lag, give your MPI, a chance

Comment

• in talon se trece doar albastru si e suficient... au ramas doar culori de baza... de la albastru marin la mov toate sunt albastre

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google