Jantele sunt belea am mai vazut tot asa model pe un opel zilele trecute si alea tot pe 17 .Asteptam si noi niste detalii cu imbunatatirile aduse masini.
B 66 NRV The Beginning
Collapse
X
-
Imi place ca ai inceput cu dreptul.
Masina arata bine, dar daca ar fi a mea :
- fara pleoape
- tamburii vopisiti in negru, nu rosu strident sa pui in evidenta un minus al masinii.
Ca si modificari pentru aspect exterior ti-ar recomanda :
- bara fata mcv, vopsita complet
- bara spate vopsita complet
- o antena mai mica
- FARA BodyKit.
Spor la treaba in continuare.Asteptam mai multe poze.Cumpar volan de Duster
Comment
-
-
10q all :d momentan vreau doar sa o fac clean look si colantata gri mat.. vreau sa`mi dau tot ce scrie pe portbagaj si bandouriile oare fac bine dak imi dau bandourile jos ?,foliepe geamuri, asta se va intampla in viitorul apropiat.. in viitorul indepartat vreau bad boy look faruri day light cum au spus si cativa mai sus bara mcv Va multumesc inca o data pt afrimatii !! o sa incerc sa spal masina azi sa ii mai fac cateva poze STIMA !!!
@alexspeed stau in rahova
@ B-64MVP,Cu singuranta cand imi va permite timpul voi fi acolo la polivalenta .Sunt dotat ca am stat m`am documentat dupa forum si usor usor am facut`o
Comment
-
adica asa ? eu zic , ca arata mai misto fara bandouri ;)Attached Files" Nevastamea conduce atat de rau, incat GPS-ul i-a spus: in 50 metri trage pe dreapta ca vreau sa cobor "
Comment
-
-
Am mai facut cateceva la masina stopuri ,autocolante stalpi, cauciucuri noi , numere fara suport .. si app numai este b 66 NRV ci b 112 LRKAttached Files
Comment
Comment