Si cam la ce model te-ai gandit? Ca sunt tare curios!
My ride - Logan Prestige
Collapse
X
-
acum o vad pentru prima data si imi place rau
in legatura cu colantu, la noi in cta la profesionisti, mi au cerut 200 ron pentru capota si tot atat pentru plafon, deci cam 100 de euro inseamna ca e peste tot...
tre sa omologhezi modificarile astea/schimbu de culoare..sau textura ) ?sigpic
Comment
-
Originally posted by - Geo - View Postacum o vad pentru prima data si imi place rau
in legatura cu colantu, la noi in cta la profesionisti, mi au cerut 200 ron pentru capota si tot atat pentru plafon, deci cam 100 de euro inseamna ca e peste tot...
tre sa omologhezi modificarile astea/schimbu de culoare..sau textura ) ?
Succese Geo la coalantat !!!
Nu am modificat nimic niciunde (talon etc) daca te descurci e treaba ta !
Originally posted by Narcisuc20 View PostAstea sunt?
Asa arata mai bine colantul !sigpic
Maică, ce mafioți de treabă !!!
Comment
-
Foarte frumos, de asta ma tot intrebai pe mess cat am dat la mine pe folia de carbon!!!!
Arata intr-un mare fel. Sa o stapanesti sanatos, si ai grija la bule cadaca se fac nu le mai scoti nici cu acu, de unde ai luat folia sau ce furnizor e?
Comment
-
Foarte frumos loganul,bafta la modificari in continuare
Comment
-
probabil la tine arata asa de bine si din cauza culorii..ca am mai vazut colantate asa da nu aratau asa bine..eu doar ziceam ca schimba mult aspectu la un pret corect fata de o folie normala..da de banii astia pot s o vopsesc si e mai durabil chiar daca nu la fel de spectaculos..oricum o dau in off topic degeaba..sper ca o sa colantezi si portbagaju, nu? O sa fie foarte smecherasigpic
Comment
-
Originally posted by - Geo - View Postprobabil la tine arata asa de bine si din cauza culorii..ca am mai vazut colantate asa da nu aratau asa bine..eu doar ziceam ca schimba mult aspectu la un pret corect fata de o folie normala..da de banii astia pot s o vopsesc si e mai durabil chiar daca nu la fel de spectaculos..oricum o dau in off topic degeaba..sper ca o sa colantezi si portbagaju, nu? O sa fie foarte smechera
Oricum va multumesc pentru parerile tuturora, pro sau contra !!!sigpic
Comment
-
bv pt alegerea facuta la capota, colantul merita toti banii, yo am pe capota carbon 3M de 3 ani si nicio problema! bv inca o data !!!
Comment
-
Originally posted by DSL View Postbv pt alegerea facuta la capota, colantul merita toti banii, yo am pe capota carbon 3M de 3 ani si nicio problema! bv inca o data !!!
Originally posted by adimrv View Postfrumos 16v , a atras privirile le regionala de la brasovsigpic
Comment
Comment