A D E V A R A T E ! ! ! ! !
My ride - Logan Prestige
Collapse
X
-
Cum i-ar sta la un A8 sau un Ferrari cu aparatori ? Stau ca dracu si pe Logan dapai pe astfel de bijuterii sa fim seriosi . Eu unu nu le vad rostul, alea se pun doar ca sa nu-ti arunce tie noroiul pe masina sau pietricele nu sa protejeze autovehiculul din spate. Masina respectiva are si ea stergatoare deci proprietarul le poate folosi cu incredereLast edited by Christnacht; 23 August 2011, 17:33.Facebook: https://www.facebook.com/CrisGarage
Comment
-
Prieteni...nu are rost sa va certati pentru "nimic", fiecare cu parerea lui, in orice caz am aparatori de noroi mari de tot, pe spate o sa pun si foto, le-am pus doar asa, sa vad cum este....astept pareri, pro sau contra, fara suparari !
Nu va certati, nu are rost...aici toti incercam sa ne sustinem, avand acelasi tip de autoturism, Logan !
Stefan.dse, multam' fain ! asa zic si io....
P.S. Adevarul ca aparatorile de noroi, au si ele rostul lor...adevarat, unii, nu au si daca stai in spatele lor, prea aproape, te-a rupt cu pietrele, mizeria etc.....dar cum zicea si Christnacht, nu merge la un Ferrari, ar fi naspa !
Oricum, astept sa vorbim orice despre loganurile voastre, al meu...fara suparari !sigpic
Maică, ce mafioți de treabă !!!
Comment
Comment