1.4 MPI , Preference......
Bc-48-mar
Collapse
X
-
Sa o stapanesti sanatos!
Imi place culoarea si ai putea sa-i vopsesti si calandrul in culoarea caroseriei.
Comment
-
Sa imi activez consumul si celelalte ca preference nu are. acum am 18 mii , e din 2005 , o am de 1 luna, a fost cumparata de la o femeie , matusa unde cunostinte care nu a folosit`o
, a stat mai mult in garaj la mine la servici. am dat pe ea 18000 lei.saraca femeie era f bolnava si a muri acum cateva zile. din motivul asta nu a fost folosita masina
Comment
-
Vreo 150 ron costa.
@vip_rally: Tu o sa ai si consum instantaneu daca iti pui CB pe masina.
Comment
-
Originally posted by dani p View PostAi luat-o foarte bine la 18000 km cu banii aia...sa ai noroc de ea. Si eu am preference dar nu stiam ca poti activa CB-ul. Sti cam cat costa?
kitul de activare stiu pe cineva care il vinde cu 70 de lei in iasi
Comment
-
Mici modificari, aeratoare gri si cotiera .Attached Files
Comment
-
As vrea sa te intreb si io cat ai dat p cotiera si daca e cea de la Dacia cu care vin echipate Logan Easy sau e din magazin? Se monteaza greu ? E rabatabila? Are spatiu de depozitare in ea?Logan Prestige 1.6, SunTek Tints, Pilot exhaust, White Rims sigpic
Comment
-
Originally posted by 66CYP View PostAs vrea sa te intreb si io cat ai dat p cotiera si daca e cea de la Dacia cu care vin echipate Logan Easy sau e din magazin? Se monteaza greu ? E rabatabila? Are spatiu de depozitare in ea?
Comment
Comment