"Furia Alba" BV-95-ADA

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• "Furia Alba" BV-95-ADA

Salut! M-am hotarat si eu sa prezint masina mea....ma rog viitoarea mea masina care acum e la tata.
    E un logan 1.4 kiss fm din noiembrie 2007 cu aproape 75.000 de km la bord
    masinuta are mici probleme cu zgarieturile de pe spoilere din cauza bizonilor din diferite parcari(se poate observa pe lateralul spoilerului si langa numar in ultima poza) si un pic sarita vopseaua de pe aripa dreapta spate(lucru tipic pt un logan kiss)

inbunatatiri pana acum:
    remapare made by DOC
    pleoape si deflectoarele alea de la geamuri(nu se prea pot numi inbunatatiri)
    si un sticker cu LOGAN CLUB BRASOV

planuri de viitor:
    admisie ram si probabil un corp clapeta marit
    evacuare cap-coada cu finala CARUB
    rectificat chiuloasa
    arcuri eibach
    si daca exista malai un ax cu came si discuri cu etrieri de van pe fata si pe spate tot discuri bineinteles
    si nu in ultimul rand niste jante
    Attached Files
    DACIA...Daca Ai Cap Iese Altfel..
    sigpic

ai planuri mari. probabil peste 3 ani vei avea o nemtoaica batrana cu multi km, sau, cine stie....
    oricum, bafta!
    sigpic

Comment

nemtoaica batrana.....no way nu am nimic cu nemtoaicele dar nu sunt adeptul unor antichitati cu 400.000 de km luate din germania cu 1000 de iepuroi.
      daca ar fi sa schimb loganul la 18 ani cu alta masina as alege un saxo vts, sau o japoneza aspirata....
      sigpic

Comment

Sa iei permisu repede...sa te bucuri de ea curand
        Un om inteligent nu va fi niciodata rau. Rautatea se naste din prostie, inferioritate si frustrare.

Comment

asa am sa fac(mai am 2 ani)...de bucurat m-am bucurat cu ea un pic dar fara permis
          sigpic

Comment

Bine-ai venit. Cand faci 18 ne dam.
            4 pistons + GPL + tuningu' casei = km multi & 1.5 dCi 85 BoiP

Comment

bine v-am gasit...ne dam, ne dam da mai am 2 ani 8 zile si 16 minute de asteptat(aproape un pic)
              app ai curaj sa te dai ca parca ziceai pe undeva ca nu ai compresia buna la nu stiu care pistoane???
              sigpic

Comment

Cu 1.4 Laureate e alta poveste, la categoria asta stau foarte bine, acolo se vad adevaratele diferente). Pana faci 18 am timp sa ii fac si compresia si poate ceva chestii in plus).

Vad ca si asta e taxi, o sa piarda si ea compresie in 2 ani jumate).

Comment

bine ai venit ! ai doar 75.000km in aproape 4 ani? , eu am 165.000km si tot noiembrie 2007 ... bafta in ce ti-ai propus !
                  Logan TAXI http://www.loganclub.ro/forum/logan_...4.html?t=27374

Comment

adevaru' e ca si a ta e mult mai usoara decat a mea....
                    cu compresia nu stiu ce sa zic ca tata are grija de ea nu da in ea ca inecatu' (da si cand ii da ce ii mai place masinutei )cum mai stiu eu unii taximetristi din bv si nici nu face kilometrii prea multi cu ea cam 20.000 pe an e putin pt un taxi....

Originally posted by Dany_DNY View Post
                    bine ai venit ! ai doar 75.000km in aproape 4 ani? , eu am 165.000km si tot noiembrie 2007 ... bafta in ce ti-ai propus !
                    mersi ....
                    Last edited by goofiy; 17 May 2011, 12:35. Reason: Automerged Doublepost
                    sigpic

Comment

A mea? E si mai grea, aceleasi optiuni ca a ta + gaz).

Comment

sa ai spor la tot ce ti-ai propus sa faci

Comment

bine ai venit.arata ok masina.masina e taxi?sau a fost?daca este in continuare pai in 2 ani nu crezi ca face cam multi km?mai se merita sa bagi atatia bani dupaia?
                          AdY_JmL_2015

Comment

multumesc mult baieti!
                            @icstrem_no1; da masina e taxi si in 2 ani nu cred ca o sa faca mai mult de 40000 de km. o sa ajunda undeva pe la 120000 unde motorul inca e in puteri...
                            sigpic

Comment

update: masinutei i sa facut revizia de 75.000 de km. mai ramane doar de schimbat distriubutia pe la 90.000 deoarece din cauza unor probleme ea a fost schimbata pe la ~35.000.

nu imi dati niste idei pentru admisie???
                              eu ma gandeam ca daca schimb furtunul original de la filtru de aer care e din plastic cu unul de la supernova care este dintr-un material flexinbil, pot sa duc furtunul pana in grila si sa isi ia aer mai rece de acolo nu din spatele farului. in plus fata de asta, cel putin teoretic, la viteze mai mari ar trebui sa intre aerul cu presiune mai mare, mai mult aer inseamna mai multa putere corect???
                              o problema ar fi ca nu am loc pe acolo din cauza conductelor de la aerul conditionat.
                              oare se poate monta un furtun/teava mai mare pe partea cealalta care sa vina din grila pana in carcasa filtrului de aer(cu este in pozele atasate)???

daca mai aveti si voi alte idei astept cu nerabdare......
                              Attached Files
                              sigpic

Comment

Working...
                              X
                              Anulare DPF
                              Politica de Securitate Google