"Furia Alba" BV-95-ADA

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

pai scoate furtunu ala ce merge la far,si baga-l la grila direct...nu e mai simplu asA?
    http://www.loganclub.ro/forum/ms_41_nzn-t12171.html? Logan 2000 16v

Comment

intr-adevar este mai simplu dar furtunul ala e din plastic, nu se indoaie si pe acolo nici nu e loc suficient din cauza conductelor de la AC.
      DACIA...Daca Ai Cap Iese Altfel..
      sigpic

Comment

Originally posted by goofiy View Post
        update: masinutei i sa facut revizia de 75.000 de km. mai ramane doar de schimbat distriubutia pe la 90.000 deoarece din cauza unor probleme ea a fost schimbata pe la ~35.000.

nu imi dati niste idei pentru admisie???
        eu ma gandeam ca daca schimb furtunul original de la filtru de aer care e din plastic cu unul de la supernova care este dintr-un material flexinbil, pot sa duc furtunul pana in grila si sa isi ia aer mai rece de acolo nu din spatele farului. in plus fata de asta, cel putin teoretic, la viteze mai mari ar trebui sa intre aerul cu presiune mai mare, mai mult aer inseamna mai multa putere corect???
        o problema ar fi ca nu am loc pe acolo din cauza conductelor de la aerul conditionat.
        oare se poate monta un furtun/teava mai mare pe partea cealalta care sa vina din grila pana in carcasa filtrului de aer(cu este in pozele atasate)???

daca mai aveti si voi alte idei astept cu nerabdare......
        hei, nu mai are nimeni nicio idee???
        sigpic

Comment

goofiy ....lasal asa ....lasa admisia .....cu cheltuieli mici nu rezolvi mai nimic ....preferabil ....daca vrei alta admisie....pui niste banuti departe , iei o admisie de pe un Renault Megane Scenic 1996–1999 ....66KW (90 hp) 5000rpm.... K7M 702/703 ....cum are Cosmin ...(Albinutza furioasa ) ...si rezolvi o treaba . Admisia vezi ca o gasesti prin Schroturi ...pe undeva pe la 2 mil ...dar neaparat sa fie de pe motoru de 1.6 cel de 90 cp si sa corespunda anii ... Ai jos o poza cu masina in cauza .....
          Attached Files
          sigpic

Comment

mersi mult....ma gandisem si la varianta asta dar am cautat pe net spiese din dezmembrari si nu gaseam asa ceva....
            sigpic

Comment

nu cauta pe net ....dute la schroturi .....sunt sigur ca in brasov is destule ...si vezi la fata locului ....tre sa fie ceva...masinile se dezmembreaza si sigur is piesele ....Numa trebe sa fii atent si sa cauti .
              sigpic

Comment

o sa caut cand am timp...pentru a face asa ceva trebuie sa imi iau un filtru conic sau un airbox...
                oricum mersi de idee....
                sigpic

Comment

furia s-a intors din concediul petrecut alaturi de noi si pentru ca a mers impecabil (si a fost ascultatoare cand am condus-o si eu ) si pentru ca a implinit un numar frumusel de km i-am facut cadou un set de stergatoare(cu 19 cm mai mari decat cele vechi) si o curatare exact asa cum stiu eu(adica am spalat-o si am dat ci silicon pe tot ce este plastic nevopsit pe exterior dar si in interior).
                  in ultima poza se pot observa stergatoarele vechi.
                  prin august o sa urmeze o folie pe geamurile din spate si pe luneta.
                  Attached Files
                  Last edited by goofiy; 14 July 2011, 19:53.
                  sigpic

Comment

nu am mai scris de ceva timp pe aici...intre timp masinuta a implinit 84900 km si pt asta a primit echiparea pt iarna: pe fata cauciucuri Sava Eskimo S3(a 2-a poza) noi, iar pe spate Vredestein Snowtrack (prima poza, folosite doua ierni)....
                    cat de curant trebuie schimbate capetele de bara pt ca cel de pe drapta cam troncane(si cu ocazia asta le schimbam pe amandoua), la 90.000 trebuie schimbata distributia, iar la sfarsitul lunii noiembrie trebuie facut I.T.P.-ul
                    Attached Files
                    sigpic

Comment

tot la 6 luni faci si tu ITP-ul ?
                      Logan TAXI http://www.loganclub.ro/forum/logan_...4.html?t=27374

Comment

nu....asta e al doilea de cand avem masina.... pe 24 noiembrie face 4 ani
                        sigpic

Comment

nu face prostia sa schimbi doar un capat de bara , schimba`le pe amandoua fara indoiala , faci geometria si cateva zeci de mii stai linistit . Asa nu ai surpriza sa iti pice si capatul cica bun intr`un interval scurt dupa ce ai schimbat celalant capat.

Comment

stiu povestea asta de la vechile daciiale lui tata...schimba un capat de bara si dupa doua luni il schimba si pe celalalt si tot asa...
                            sigpic

Comment

Originally posted by CataFOF View Post
                              nu face prostia sa schimbi doar un capat de bara , schimba`le pe amandoua fara indoiala , faci geometria si cateva zeci de mii stai linistit . Asa nu ai surpriza sa iti pice si capatul cica bun intr`un interval scurt dupa ce ai schimbat celalant capat.
                              Salut.Tin sa te contrazic la ceea ce ai spus.Eu am schimbat un capat de bara si pe celalalt nu.Au trecut 30000km de atunci si nu da semne de oboseala inca.

Comment

O sa ai multa treaba in urmatoarea luna
                                Buna achizitia

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google