Cu Ce Sa Incep?

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

da, nu ar strica vreo 2 poze, isi mai da lumea cu parerea, cate un sfat, dar daca nu avem ce vedea...
    Nu sufar de nebunie, doar savurez fiecare moment al acesteia!!

Comment

o sa fac niste poza cat de curand. nu prea raspund decat atunci cand am timp la posturi... cred ca o sa incep cu o remapare. oricum trebuie sa ii fac itp-u la sfarsitu anului... mai are rost sa ma duc sa fac o alta inspectie acum? stiu ca are o problema cu radiatoru si inca ceva... dar merge momentan. mai intai le rezolv pe astea, remaparea si vad pe urma cand fac rost de $$...

vreau sa schimb interioru la ea ca e "batran"... nu imi place gri-ul ala.. si materialu ala e nasol rau ..

hai ca m-am mai documentat azi dupa ce am venit de la polivalenta si am aflat ca placutele de frana sunt schimbate si la fel si distributia. acum mai putin de 1 an.
      Last edited by paul46; 21 May 2011, 21:22. Reason: Automerged Doublepost

Comment

sa ne arati masinutza D si sper ca ti ai facut o idee azi despre cum o sa ti-o faci
        http://www.loganclub.ro/forum/b_74_v...4.html?t=33994

Comment

sa sti ca da. trebuie neaparat dupa ce rezolv cu radiatoru sa schimb farurile si suspensia.

Comment

si inca nu ai vazut toate masinile
            multe au fost stock la intalnirea de azi

Comment

vin si sambata asta dar tot fara masina. doar asa ... sa mai vad. . mai cunosc si eu lume mai alea alea... deja am invatat cum sa vad cati litrii de benzina mai am )

Comment

ti e greu sa faci niste poze macar cu telefonul?despre ce sa discutam.chiar daca nu avem mare lucru de vazut dar macar sa stim despre ce e vorba!
                AdY_JmL_2015

Comment

sa-mi multumesti ). da, subscriu fa-i niste poze macar. asta am sa fac si eu maine.numai bine

Comment

stiti cumva cam cat e un radiator cu tot cu ventilatoru ala si pe unde as putea gasi? ca nu ma lasa parintii sa fac alte modificari pana nu repara ala.

Comment

haio ca am gasit prin calculator si niste poze mai vechi de cand eram in pregatire pentru permis. poza e facuta in poligon la ilioara.
                      Attached Files

Comment

mai pune cate va poze sa o vedem mai bine

Comment

ma fac de rusine ca nu e spalata.

Comment

e te faci de rusine. e bine , mi-am facut o idee despre ea

Comment

Parerea mea este ca poti incepe prin a-i face plinul, cu timpul o sa-ti dai seama ca asta este cel mai important lucru. Degeaba ai jante, becuri, softuri, mofturi daca mergi mereu cu becul de la rezervor aprins... Cunosc exemple, chiar de pe forum.
                              Succes!

Comment

pune mai multe poze , mai recente ;)
                                sigpic

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google