Cu Ce Sa Incep?

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

momentan am 20 l in rezervor deci nu e asta problema. spuneti-mi si mie de unde fac rost de un radiator bun la bani putini)

Comment

hai ca am reusit azi sa fac niste poze cat am fost pe la tara. sper sa fie pe placul vostru si sa nu ma criticati prea rau.
      Attached Files

Comment

In sfarsit ai pus poze.Asa mai merge.Nu e nimic de criticat.Arata binisor,cu toate ca nu inteleg de ce are gauri in bara acolo unde vin proiectoarele.
        PS:spal-o si tu ca va arata mult mai bine curata!

Comment

Vad ca si tu ai spatiul ala intre bara si far.
          Pentru inceput, da jos stikerul cu RO din spate si pune-i proiectoare daca tot ai gaurile in bara
          sigpic
          Sa inebuneasca nebunele cand vin cu DACIA

Comment

stickerul e pus de tata. asa... aiurea. nici mie nu imi place dar cred ca daca il dau jos ramane urma. acolo in bara nu stiu cum s-a facut gaura... pe la tara... o sa ii pun niste proiectoare ca sa arate mai bine. cam cat costa? spatiul ala nu stiu de ce e .... probabil a fost schimbata bara ca din cate am inteles, masina a fost lovita inainte sa o cumpar. insa alte probleme nu are.

Comment

am primit o oferta interesanta pentru niste faruri.ce ziceti, se merita? 150 setul de faruri si 110 stopurile
              Attached Files

Comment

nu ar fi mai bine daca ti-ai pune lupe in faruri ?
                cu banii de pe ce vrei tu sa iei , ti-ai putea lua niste stopuri pe led
                sigpic

Comment

draguta masina....nu stiu de ce vrei sa dai banii pe niste faruri care fara xenon nu prea vezi bine noaptea si niste stopuri (dupa mine urate).....

Eu as incepe prin a da jos abtibildu ala cu " RO" ,un tips dragutz ca sa umple locu ala din bara spate,proiectoare...si cel mai important zic eu un polish sau macar o mana de ceara ca se vede ca e putin matuita vopseaua(stiu ca in poze nu e spalata)....si pe urma daca dispui de ceva bani geamuri,stopuri si ce mai ai tu in plan... (este doar parerea mea )

Multii km fara evenimente!!

Comment

nu se merita farurile dupa ce ca bat prost abia vezi cu ele. ia-o usurel fa-ti radiatoru' ala , proiectoarele, stickerul jos si abia dupaia "nebunii"
                    http://www.loganclub.ro/forum/b_74_v...4.html?t=33994

Comment

am inteles. atunci macar sa le reglez calumea pe astea ca bat putin cam sus... cam cat ma costa sa vopsesc masina toata? ca m-ar tenta pe viitor sa fac asta ...

Comment

Nu ai casco ?
                        sigpic

Comment

ba da, am.

si ce pot sa fac in cazu asta?
                          Last edited by paul46; 24 May 2011, 18:30. Reason: Automerged Doublepost

Comment

de curand a inceput sa imi faca probleme planetara. cam cat costa ca sa le schimb?

Comment

sigur e planetara ? vezi sa nu fie capete de bara, bielete directie, etc
                              " Nevastamea conduce atat de rau, incat GPS-ul i-a spus: in 50 metri trage pe dreapta ca vreau sa cobor "

Comment

ai mei zic ca e planetara. momentan bate doar cand iau curbele.

hai ca am reusit sa rezolv o problema. am schimbat azi becurile farurilor cu unele philips la 43 lei bucata. cica sunt bune ca bat in nu stiu ce culoare pe nu stiu ce zona si aveau 5 stele pt calitate. sa vedem cum or fi ...
                                Last edited by paul46; 29 May 2011, 20:34. Reason: Automerged Doublepost

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google