If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Ti-ai luat 3 color safety? Adica cand bat in stanga se vede galben in mijloc albastru si in dreapta mov(violet) ? Sunt ok becurile ,bat bine,ai ziua in fata,dar prostia asta cu 3 culori.Eu am fost sa imi iau philips power2night si cand am ajuns acolo mi-a zis ala ca nu se mai fabrica etc,si ca in locul astora au venit astea cu 3 culori,si sunt exact ca alea imi zice el,cand le pun pe masina si vad 3 culori pe sosea,sa-mi dau palme .Tiganie.
nu stiu. cred ca sunt planetarele. si am vazut ca sunt 300 si ceva bucata. ma seaca de bani :|. farurile sunt exact alea cu 3 culori. inca nu am iesit cu ele sa vad...
am continuat "tuningul" prin montarea unui filtru sport cumparat din targ de la vitan. mi-a dat ceva batai de cap dar acum sunt multumit de el. parca a mai trezit putin motorul. ori mi se pare mie, ori accelereaza ceva mai bine... o sa pun si niste poze sa vedeti solutia aleasa cat de curand ). sa nu radeti de mine.
mersi, mersi.... a probat si mama masina si e multumita de investitie. chiar trage mai bine. care vreti sa puneti un filtru sport, va ajut cu mare placere.
e scos, ca altfel nu mai tragea deloc masina. am scos filtru vechi din carcasa si am pus pe langa garniturile vechi un silicon termorezistent ca sa nu mai intre aer pe la carcasa .
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.
Comment