Cu Ce Sa Incep?

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

sincer, nu ma asteptam sa mearga pus pe masina. ca la ceilalti am vazut numai chestii complicate cu tubulaturi de otel si eu mai stiu ce... si nu pot eu sa fac asa. noroc ca e romanu inventiv

Comment

foarte tare,sa-l stapanesti sanatos
      http://www.loganclub.ro/forum/b_74_v...4.html?t=33994

Comment

ai vazut vanule cum pleaca cu filtru? )... oricum .. pana nu imi pun un woofer ca al lui rey nu o sa dorm linistit )

Comment

) da , am vazut, pacat ca se aude un zdranganit prost la evacuare,poate o schimbi
          http://www.loganclub.ro/forum/b_74_v...4.html?t=33994

Comment

zdranganitu e de la planetare ). nu are treaba evacuarea ...

Comment

Apucate sa strangi bani si puneti subwoofer dak tot iti place
              sigpic

Comment

mai bine strang bani de benzina sa plec pe undeva. sa ma plimb ... apropo... de azi sunt oficial agent de asigurari. orice fel de asigurare aveti nevoie puteti apela cu incredere la mine. abia ce am venit de la instructaj...

Comment

Originally posted by paul46 View Post
                  zdranganitu e de la planetare ). nu are treaba evacuarea ...
                  Apropo de planetare , un prieten a schimbat amandoua cu 500 lei + manopera.
                  sigpic #

Comment

tu vrei sa te si plimbi si mai vrei si subwoofer , trebuie sa alegi
                    sigpic

Comment

Daca isi pune muzica Nu mai aude planetarele. Stiu din proprie experienta.
                      Este decizia lui si depinde de Buget/Prioritati.
                      sigpic #

Comment

lasa ma ca ajunge muzica de acasa. ma bubuie destul. si decat sa iau un subwoofer care sa il tin degeaba, mai bine ma plimb. sti doar rey ca nu am casetofonu bun... si costa si ala destul ... mai bine imi bag un bat undeva). fac cumva sa bag sistemu de acasa la bricheta masinii. cel mai simplu
                        cat despre planetare ... nu vreau sa ma bag. sa mai cheltuiasca si parintii niste bani... oricum, mai pot sa merg asa ca nu bate decat aia din dreapta si numai in curbe.

Comment

zilele astea am avut probleme cu vitezometrul. a venit mama si mi-a spus ca acul ce indica viteza a cazut brusc. am verificat bordul... acele se misca ... siguranta nu e arsa.. stiti ce ar putea fii? eu am miscat de un senzor pe la cutia de viteza si parca se ridica acul da mai incet. ajunge la viteza care trebuie dar mult mai greu .

Comment

are cineva de vanzare proiectoare , bloc de lumini cu proiectoare si niste aparatoare de noroi?

Comment

hai ca am cumparat de toate mai putin bloc de lumini. da niste fete de usi ph2 are cineva?

Comment

dupa o pauza destul de lunga am revenit si eu. intre timp am reusit sa mai repar cate ceva pe la masina. am schimbat planetarele la un service, iar cei de acolo mi-au spus ca trebuie sa schimb neaparat uleiul din cutia de viteze pt ca avea o culoare cafenie. am reusit sa improvizez un mecanism de pompare pt ulei si am rezolvat si problema asta. planuiesc sa ii schimb interiorul da nu prea stiu cum sa incep ... as vrea sa stiu pe unde gasesc mocheta pt logan si plasticum dintre usi de pe interior ...

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google