Loganul Meu...V...C...S

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

sunt marca M S (MOTOR SPORT) made in italia

costa 390 ron buc...
    Last edited by verginio; 10 July 2011, 15:22. Reason: Automerged Doublepost
    sigpicmasina personala pare cea mai deosebita

Comment

da, poti sa faci etrierii in culoarea masinii ca se potrivesc si cu jantele si tamburii rosii ;)
      " Nevastamea conduce atat de rau, incat GPS-ul i-a spus: in 50 metri trage pe dreapta ca vreau sa cobor "

Comment

ms pt sfat...ma gandesc si o sa revin cu poze

Comment

cum pun si eu poze cu masina mea la profil ca ma chinui o gramada si nu gasesc

Comment

Am gandit sa le fac geru mat...rosu,verde...??oare o sa para ca un pom de craciun???)

Am gresti...negru mat am vrut sa spun
            Last edited by verginio; 10 July 2011, 17:35. Reason: Automerged Doublepost

Comment

fa poza cu un aparat mai bun, sa nu bata soarele aiurea, se se vada etrierul si facem un mic vt ;)

LE: o tentativa
              Attached Files
              Last edited by Tudor; 10 July 2011, 22:41.
              " Nevastamea conduce atat de rau, incat GPS-ul i-a spus: in 50 metri trage pe dreapta ca vreau sa cobor "

Comment

revin cu poze

Comment

mai da cineva cu parerea?

Comment

La etrieri ar fi mers o culoare rosie,dar tinand cont ca pe spate nu ar da bine tamburii rosii cu culoarea masinii tale,cred ca culoarea neagra ar fi cea mai potrivita.
                    Daca ai de gand sa modifici alura masinii tale si sa o faci ceva mai sport nu ar fi rau nici pe rosu.Aceasta este parerea mea.Sper sa iti fie de ajutor in luarea unei decizii.Bafta in continuare.

Comment

am gandit sa le vopsesc negru mat...am deja vopseaua...ms pt sfat

Comment

pana acum este bine (sper sa fie bani sa mergi in aceeasi directie). da jos innelele de la aeratoare (pune negru vopsit, argintii etc dar nu "nichelate"). ar merge si cate un eleron de uzina pe capota spate si luneta. manerele vopsite in culoare, bandourile si montantii usilor imbracate in colant "carbon", o folie omologata max 50%, etrieri si tamburi vopsiti negru, niste jante pe 16", proiectoare de ceata, eventual o grila fata tuning Dacia. spor la treaba....

Comment

ms chroma maine vopsesc tambu...si etri... negru mat

Comment

am vopsit tambu...si etrie...negru mat.(am atasat poze)..astazi am cump si 2 proiectoare originale valeo...maine va fi montajul......ce parere aveti de aceasta culoare?
                            Attached Files

Comment

am montat astazi proiectoarele....poze....astept pareri
                              Attached Files

Comment

mai ai de lucru la ea, dar inceputul e promitator ... succes in continuare .... un clean pe portbagaj si un bara fata facuta cu fibra sa nu se mai vadaimbinarile la kit-ul care l-ai pus ar fi minunat ... ar trebui sa te orientezi si dupa niste praguri si o suspesie sport ... mult succes in continuare si drumuri bune
                                sigpic
                                Nu cautati niciodata sa faceti uz de autoritate cand puteti recurge la ratiune.

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google