In primul rand salut la toata lumea,
Sunt de ceva vreme pe forum, cu toate ca am putine posturi sunt chiar un fan inrait al forumului, citesc cam tot ce se poate macar odata pe zi, am invatat cate ceva asa ca am trecut la imbunatatiri, modificari.
Ca sa numai tragem mata de coada cu povesti, prezint pe scurt ce am reusit sa fac la masina din 2007 incoace masina fiind unu, patru MPI:
- din cate imi aduc aminte prima modificare a fost casetofonul care defapt nu exista pentru ca asa am ceruto de la reprezentanta, asa ca am montat un palayer Alpine+difuzoare Alpine 13 cm, destul de jmechere la vremea aia (2007);
- montat amplificator Alpine 600w rms
- proiectat, construit subwoofer din OSB, driver Pioneer 400w rms;
- a urmat primul ciptuning;
- schimbat nuanta iluminare bord ca in poza din avatar
- schimbat nuanta iluminare (leduri) pentru butoanele deschidere geamuri, degivrare, blocare, avarii din consola;
- montat cu manuta mea instalatie oglinzi+oglinzi electrice cu degivrare, joistic;
- asa ca am reschimat difuzoarele din usi cu unele mai mari (componente) pe 16.5 cm de la Helix plus tweetere in oglinzi;
- a urmat al doilea chip tuning la Dimsport;
- admisie inox plus filtru sport de la userul @anonimboy
- plafoniera cu 20 leduri piranha, albe;
- leduri si la numarul de imatriculare
- leduri in loc de bec la scrumiera;
- ultima modificare jante, Wolfrace ultra lite black, 6.2 kg bucata;
- probabil ca imi scapa ceva dar imi aduc aminte si mai postez.
O sa pun si poze, dar trebuie sa le caut.
Sunt de ceva vreme pe forum, cu toate ca am putine posturi sunt chiar un fan inrait al forumului, citesc cam tot ce se poate macar odata pe zi, am invatat cate ceva asa ca am trecut la imbunatatiri, modificari.
Ca sa numai tragem mata de coada cu povesti, prezint pe scurt ce am reusit sa fac la masina din 2007 incoace masina fiind unu, patru MPI:
- din cate imi aduc aminte prima modificare a fost casetofonul care defapt nu exista pentru ca asa am ceruto de la reprezentanta, asa ca am montat un palayer Alpine+difuzoare Alpine 13 cm, destul de jmechere la vremea aia (2007);
- montat amplificator Alpine 600w rms
- proiectat, construit subwoofer din OSB, driver Pioneer 400w rms;
- a urmat primul ciptuning;
- schimbat nuanta iluminare bord ca in poza din avatar
- schimbat nuanta iluminare (leduri) pentru butoanele deschidere geamuri, degivrare, blocare, avarii din consola;
- montat cu manuta mea instalatie oglinzi+oglinzi electrice cu degivrare, joistic;
- asa ca am reschimat difuzoarele din usi cu unele mai mari (componente) pe 16.5 cm de la Helix plus tweetere in oglinzi;
- a urmat al doilea chip tuning la Dimsport;
- admisie inox plus filtru sport de la userul @anonimboy
- plafoniera cu 20 leduri piranha, albe;
- leduri si la numarul de imatriculare
- leduri in loc de bec la scrumiera;
- ultima modificare jante, Wolfrace ultra lite black, 6.2 kg bucata;
- probabil ca imi scapa ceva dar imi aduc aminte si mai postez.
O sa pun si poze, dar trebuie sa le caut.
Comment