Am reusit sa montez filtrul, nu prea am putut sa il ambalez prea tare in film, era rece motorul.
Ct-07-XIH
Collapse
X
-
-
Comment
-
@Misu stiu ca vopsit integral e sexy
@sorin17 deocamdata cred eu ca ma ajuta jantele care sunt negre si intra in contrast cu vopseaua alba impreuna cu celelalte parti negre.
@74van multam de aprecieri.
In caz ca nu dispare pasiunea, mai devreme sau mai tarziu o voi face pe gustul meu, adica bad boy, vopsit integral toata caroseria si elemetele, deocamdata parca mai mult ma intereseaza partea tehnica. Urmatorul punct pe lista fiind arcurili domne, si apoi o axa sport si tot asa ....
Voua va merge link-ul de pe youtube? Preventiv o sa il mai pun odata.
http://www.youtube.com/watch?v=tk0qoFw8csoLast edited by florian; 7 July 2011, 07:52.
Comment
-
Mi-am comandat arcuri, daca vin astazi o sa incerc sa le montez in weekendul asta.
Am totusi o nedumerire, nu stiu exact care bucsi se repozitioneaza (stiu doar ce trebuie facut), mai jos am o poza cu bascula fata, piulitele care se slabesc sunt cumva de la bucsile inconjurate cu verde din imagine? La rotile spate nu am o poza, dar poate fac mai pe seara poate imi ziceti ce sa slabesc si acolo.Attached FilesLast edited by florian; 22 July 2011, 10:25.
Comment
-
De aspectul fara crom, necolantat, sunt multumit. Adevarul ca arata bine fara croame, numai ca eu nu imi dadeam seama.
Acuma ma concentrez pe subiectul arcuri, adun informatii ca sa fac treaba corect de la inceput. Daca aveti recomandari, secrete de imbunatatire a comportamentului arcurilor cu telescoape stock, chiar va rog, aici sau pe PM.
Comment
-
cu arcuri sport gen eibach, weitec + amortizoare stoc o sa obtii doar garda la sol mai joasa, tot e pacatoasa pe curbe, ca te fura rau..h&r sunt ele putin mai dure, da tot asa tre sa ai grija ca topaie cu amortizoare stoc...daca vrei sa faci o treaba ca lumea sa te bazezi pe ea, ia niste h&r cu amortizoare intarite sau chiar sport, plus bara de rigidizare a caroseriei...o sa ti clantane dintii in gura da macar stii ca poti sa te bazezi pe ea in orice situatiesigpic
Comment
-
@florian cu arcuri sport+ amortizoare sport in mod sigur nu faci pietre la rinichi, ca o sa te zdruncine rau de tot,
arcuri sport+amortizoare stoc e suportabila treaba.
Pentru comparatie te scot la o plimbare o data si vorbim si cu Geo sa te plimbe si el o tura sa iti faci o idee. Mai trebuie gasit un baiat cu arcuri sport+amortizoare stoc si cu roti normale(legale)sigpic
Comment
-
Oricand am timp liber sunt dispus la o plimbare sa vedem cum se comporta utilajele voastre, ca doar suntem aproape.
Legat de arcuri, acuma doar ce m-au sunat "ostenii" mei, mi-au venit arcurili domne, sunt H&R, chiar daca stiam ca o sa fie mai dure, macar coboara masina mai mult. O sa fac poze mai pe seara cand ajung acasa.
Si se pare ca maine eu voi fi baiatul cu arcuri sport, amortizoare stoc si cauciucuri stocLast edited by florian; 22 July 2011, 15:12.
Comment
-
Poze cu "arcele", maine dimineata le sui pe masina.
Comment
Comment