Ct-07-XIH

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

buna treaba cu bara si cu restul modificarilor ...parerea mea e sa dai cromu jos de pe bara o sa ii schimbe mult aspectu ...spor la modificat

Comment

Pe langa crom ma bate gandul sa scap si de emblema Dacia, intai trebuie sa ma documentez cum, de taiat e simplu, am cutere bune

Comment

da de ce ai tait ghidajele???......cu ce te incurcau?..modifiacrea tutorialului lui streulea, a fost ideea mea, cu acele distantiere...deci, nu vad rostul taierii ghidajelor.
        Eu nu sufar de nebunie....ma bucur de ea in fiecare minut.

Comment

salut.ziceai sa scapi de emblema, eu zic sa o faci alb/gri- negru si va da bine asa si pentru faruri o idee, cum are geo.. bafta
          Attached Files
          " Nevastamea conduce atat de rau, incat GPS-ul i-a spus: in 50 metri trage pe dreapta ca vreau sa cobor "

Comment

@cristi3775 gidajele le-am taiat pentru ca numai picau in lacasul din aripa, eram obligat sa le tai dupa ce am dat alte gauri, altfel imi tinea bara distantata de aripa, doar daca tragi de bara poti scap de acel luft dintre far si bara atunci cand privesti imbinarea barii cu aripa de sus in jos. Alta varianta era sa nu tai ghidajul si sa dau o alta gaura in mariginea aripii, oricum bara nu fuge de pe pozitie, surubul acela de 6 strange prea bine bara de aripa ca sa ii dea voie sa-si schimbe pozitia, pentru orice eventualitate in locul acelui ghidaj, defapt langa, pot da o gaura si sa mai prind inca un surub+pilulita de 6.

@tudor multam de idee si de felul cum arata fara crom. Acuma nu mai tin minte, daca dai cromul jos, cum arata plasticul, e cat de cat finisat sau trebuie chituit si vobsit?

Comment

din ce stiu , nu trebuie facut nimic, e finisat .. poate nu stiu bine, poti sa vezi ..are 4 cleme sau 6 si poti sa il pui inapoi cand vrei
              " Nevastamea conduce atat de rau, incat GPS-ul i-a spus: in 50 metri trage pe dreapta ca vreau sa cobor "

Comment

@Tudor ai dreptate. Intre timp am fost pana la masina, ca tot e weekend si in 2 minute nu am avut ce face, mai mult mi-a luat sa curat locul de praf
                Urmeaza sa dau bara cu un produs special pentru plastic, ca cel din ultima poza.
                Attached Files

Comment

Originally posted by florian View Post
                  Pe langa crom ma bate gandul sa scap si de emblema Dacia, intai trebuie sa ma documentez cum, de taiat e simplu, am cutere bune
                  adica asa?
                  Attached Files

Comment

Cat poate sa schimbe prelungirea capoatei o masina, gen bad boy. Deci a treia poza imi place cel mai mult, avand in vedere ca acum 2-3 ani sunt sigur ca mi-ar fi placut bad-boy plus plasa in loc de grila, era si la moda pe atunci plasa de tantari.

Comment

frumos mai arata luminitele alea pe albastru

Comment

a fost greu sa schimb luminile la consola ?

Comment

@Tudor ma bucur ca iti place cum a iesit, si mie dealtfel in proportie de 90%
                          @Mishu, da a fost ceva chin, a fost prima oara, ca la femei , daca as mai face alta masina mi-ar fi mai usor acuma. Ideea este ca trebuie sa ai grija cum desfaci consola, eu am agatat si indoit folia, dar am rezolvat, plus ca am avut mari necazuri cu fludorul cu care am lipit smd-urile pe placa de textolit, acuma pe bune te caci in el de fludor(scuzati limbajul), numai respecta aliajele si se topeste foarte greu, am ars cateva smd-uri, plus multe alte mici detalii, numai zic.

Pentru userul care mi-a dat PM, nu pot sa-ti dau reply, probleme, mai jos ai raspunsul:
                          "am curatat vopseaua cu acetona, dar daca insisti mult poti sa cureti si vopseaua neagra de pe folie, recomand dizolvand lac unghii in loc de acetona."
                          Last edited by florian; 28 June 2011, 22:28.

Comment

merci de info m-as baga si eu sa fac asta ) da sper sa nu stric alte lucruri

Comment

Ce avem noi aici !?
                              Attached Files

Comment

Working...
                              X
                              Anulare DPF
                              Politica de Securitate Google