Am reusit sa montez filtrul, nu prea am putut sa il ambalez prea tare in film, era rece motorul.
Ct-07-XIH
Collapse
X
-
-
Comment
-
@Misu stiu ca vopsit integral e sexy
@sorin17 deocamdata cred eu ca ma ajuta jantele care sunt negre si intra in contrast cu vopseaua alba impreuna cu celelalte parti negre.
@74van multam de aprecieri.
In caz ca nu dispare pasiunea, mai devreme sau mai tarziu o voi face pe gustul meu, adica bad boy, vopsit integral toata caroseria si elemetele, deocamdata parca mai mult ma intereseaza partea tehnica. Urmatorul punct pe lista fiind arcurili domne , si apoi o axa sport si tot asa ....
Voua va merge link-ul de pe youtube? Preventiv o sa il mai pun odata.
http://www.youtube.com/watch?v=tk0qoFw8csoLast edited by florian; 7 July 2011, 07:52.
Comment
-
Mi-am comandat arcuri, daca vin astazi o sa incerc sa le montez in weekendul asta.
Am totusi o nedumerire, nu stiu exact care bucsi se repozitioneaza (stiu doar ce trebuie facut), mai jos am o poza cu bascula fata, piulitele care se slabesc sunt cumva de la bucsile inconjurate cu verde din imagine? La rotile spate nu am o poza, dar poate fac mai pe seara poate imi ziceti ce sa slabesc si acolo.Attached FilesLast edited by florian; 22 July 2011, 10:25.
Comment
-
De aspectul fara crom, necolantat, sunt multumit. Adevarul ca arata bine fara croame, numai ca eu nu imi dadeam seama .
Acuma ma concentrez pe subiectul arcuri, adun informatii ca sa fac treaba corect de la inceput. Daca aveti recomandari, secrete de imbunatatire a comportamentului arcurilor cu telescoape stock, chiar va rog, aici sau pe PM.
Comment
-
cu arcuri sport gen eibach, weitec + amortizoare stoc o sa obtii doar garda la sol mai joasa, tot e pacatoasa pe curbe, ca te fura rau..h&r sunt ele putin mai dure, da tot asa tre sa ai grija ca topaie cu amortizoare stoc...daca vrei sa faci o treaba ca lumea sa te bazezi pe ea, ia niste h&r cu amortizoare intarite sau chiar sport, plus bara de rigidizare a caroseriei...o sa ti clantane dintii in gura da macar stii ca poti sa te bazezi pe ea in orice situatiesigpic
Comment
-
@florian cu arcuri sport+ amortizoare sport in mod sigur nu faci pietre la rinichi, ca o sa te zdruncine rau de tot,
arcuri sport+amortizoare stoc e suportabila treaba.
Pentru comparatie te scot la o plimbare o data si vorbim si cu Geo sa te plimbe si el o tura sa iti faci o idee. Mai trebuie gasit un baiat cu arcuri sport+amortizoare stoc si cu roti normale(legale)sigpic
Comment
-
Oricand am timp liber sunt dispus la o plimbare sa vedem cum se comporta utilajele voastre, ca doar suntem aproape .
Legat de arcuri, acuma doar ce m-au sunat "ostenii" mei, mi-au venit arcurili domne, sunt H&R, chiar daca stiam ca o sa fie mai dure, macar coboara masina mai mult. O sa fac poze mai pe seara cand ajung acasa.
Si se pare ca maine eu voi fi baiatul cu arcuri sport, amortizoare stoc si cauciucuri stocLast edited by florian; 22 July 2011, 15:12.
Comment
-
Poze cu "arcele", maine dimineata le sui pe masina.
Comment
Comment