Gr 32 bks

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Gr 32 bks

Salutare!!!
    Masinuta mea cred ca va este cunoscuta multora pt ca am cumparat-o de la un pasionat....

Model Ambition fabricat in 07/2005. 96.000 km.
    Resoftata
    Jenti Wallfrace pe 17" cu cauciucuri Toyo
    Arcuri H&R taiate o spira, amortizoare intarite (pe care doresc sa le dau si sa o fac stok deoarece avem prea multe gropi in tara asta si nu prea este confortabila)
    Xenoane faza scurta/faza lunga
    Toba sport de la Stelco
    Leduri schimbate peste tot (ceasuri, consola, plafoniera, portbagaj, numar)
    Audio (un player Alpine cu MP3 simplut, un subwoofer JBL, 2 tweetere pe langa boxele originale)
    Folii omologate geamuri spate/luneta; neomologate geamuri fata
    Barile vopsite integral in culoarea masinii, bara din fata model MCV....

Cam asta este...

sa o stapanaesti sanatos , de la cine ai cumparat-o ? pune si niste poze daca tot ai deschis my ride
    Interactive Design Lights & Sound <- click

Comment

arata bine la avatar,dar pune poze sa le vedem mari
      http://www.loganclub.ro/forum/ms_41_nzn-t12171.html? Logan 2000 16v

Comment

Originally posted by FloNZN View Post
        arata bine la avatar,dar pune poze sa le vedem mari
        o sa pun pozele cand ajung acasa ...ca momentan sunt la birou si nu am poze cu ea in calculator...am cateva poze la mine pe profil...

Originally posted by pirvu_alex View Post
        sa o stapanaesti sanatos , de la cine ai cumparat-o ? pune si niste poze daca tot ai deschis my ride
        ms de urari...de la 'Alice" ...pozele mai tarziu
        Last edited by goe_64; 2 June 2011, 16:49. Reason: Automerged Doublepost

Comment

bine ai venit.
          am vazut masina la vanzare pe 4tun....
          sigpic

Comment

pun eu niste poze
            Attached Files
            sigpic

Comment

poze calde...scuzati murdaria....
              Attached Files

Comment

bestiala masina imi place foarte mult
                bravos

Comment

E foarte frumoasa,dar nu renunta la arcuri pentru ca vei strica foarte mult din aspect.Sa ai grija de ea!

Comment

cunosc masina si arata super bine. In locul tau as da jos husa de pe volan si as da amortizoarele intarite pe unele stock. O sa vezi ca va fi mult mai confortabila !
                    sigpic

Nu te pune cu idiotii. Te vor trage la nivelul lor si te vor bate cu experienta.

Comment

Originally posted by Vlad24 View Post
                      E foarte frumoasa,dar nu renunta la arcuri pentru ca vei strica foarte mult din aspect.Sa ai grija de ea!
                      stiu ca nu o sa mai fie asa frumoasa...dar la drumurile noastre nu e practica, si nu vreau sa-mi rup spatele...la urma urmei trebuie sa fie practica...

Originally posted by Thejock3r View Post
                      cunosc masina si arata super bine. In locul tau as da jos husa de pe volan si as da amortizoarele intarite pe unele stock. O sa vezi ca va fi mult mai confortabila !
                      m-am gandit si la asta, dar pe urma o sa-mi atinga roata de aripa...
                      Last edited by goe_64; 2 June 2011, 18:56. Reason: Automerged Doublepost

Comment

Pune-i amortizoare normale si o sa fie mai moale, e pacat sa o inalti.
                        4 pistons + GPL + tuningu' casei = km multi & 1.5 dCi 85 BoiP

Comment

Foarte frumoasa masina...O vad mai mereu prin berceni

Comment

Originally posted by sorin17 View Post
                            Foarte frumoasa masina...O vad mai mereu prin berceni
                            ms...pe acolo trec cand ma duc la munca..

Originally posted by aleXpeed View Post
                            Pune-i amortizoare normale si o sa fie mai moale, e pacat sa o inalti.
                            si cu jentile pe 17' ce fac?...le scot prin aripi la prima groapa...??? stiu ca nu e combinatie, dar fac intr 2500 - 3500 km pe luna si la cat este de rigida imi rupe spatele...
                            Last edited by goe_64; 2 June 2011, 19:08. Reason: Automerged Doublepost

Comment

parerea mea e ca jantele nu vor sari in aripi cu arcuri stock, insa e decizia ta ce vei face...
                              sigpic

Nu te pune cu idiotii. Te vor trage la nivelul lor si te vor bate cu experienta.

Comment

Working...
                              X
                              Anulare DPF
                              Politica de Securitate Google