Gr 32 bks

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• azi am cumparat kitul de distributie si kitul de accesorii....o galagie de bani...noroc ca am reusit sa o scald cu manopera.... maine se monteaza...si pe urma benzina sa fie....ca drumuri avem (nevoie)

Comment

• Foarte frumoasa masina, imi place mult

Comment

• Originally posted by yo_cristi View Post
        Foarte frumoasa masina, imi place mult
        multumesc de aprecieri...

posibil sa fac rost de jante pe 15, acelasi model...si atunci o sa o cobor putin cand o sa fac rost de bani...

Comment

• Din poze arata foarte bine, abea astept sa o vad in realitate, sa schimbam o vorba una alta

Comment

• ne vedem sambata daca ajungi....

Comment

• Da, sper sa tina si vremea cu noi, azi a fost frumos afara.

Comment

• si daca ploua ne baricadam intr-o masina sau la valah...gasim solutii daca vrem... bafta

Comment

• Asa este. Mai e pana sambata, vedem noi atunci ! Bafta si tie

Comment

• azi mi-am cumparat stikere pt stalpi si sigla...dupa montaj o sa pun poze...

Comment

• De unde ai luat capacele alea de 2 lei )?
                      http://www.loganclub.ro/forum/ms_41_nzn-t12171.html? Logan 2000 16v

Comment

• din targul din bucuresti, 40 ron set-ul dupa o mica targuiala ( pret initial 50 )

Comment

• revin cu pozele cu stikerele...din pacate pe partea soferului mi-a dat cu virgula...ori un stiker a fost mai mare ca jos sunt aliniate bine....dar asta e akum....
                          Attached Files

Comment

• intre timp am dat toba jos (motive personale) poza e din sibiu unde am facut si acei km....
                            Attached Files

Comment

• la partea soferului mai bine tai stikerul de pe usa din spate la fel cu cea din fata si atunci nu o sa se vada diferenta,spor in continuare la km fara evenimente.

Comment

• n-am avut timp sa-l aranjez cum trebuie... ms la fel...

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google