If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
pai da....o sa caut aici la Cluj la dezmembrari sa vad ce gasesc
masina era 5900 euro...eu am dat 3 tichete...alea erau 3000 de euro fara 6 milioane...si ramanea 2900...eu am zis sa fie 3500 de euro cu tot cu cele 2 vouchere pe care le-am luat, ca unu l-am avut eu
Frumoasa masinuta nou-nouta, bafta cu ea
Ce nenorociti astia de la Dacia scot atat de multe lucruri, pana si reglajul manual la oglinzi
Ai antena putin stramba :P
pai da. Stiu cum e cu astea. Eu nu am consola acolo la frana de mana...am luat din dezmembrari cu 30 de lei, fara zgarieturi si deastea...si ma gandesc daca o aveam cat era de platit...Bine ca diferenta dintre a mea si Ambiance e una foarte mica...niste plasticuri, spoilere vopsite si asa...si e diferenta de 600 de euro. A mea era 5900 si ambiance era 6400...si luam ambiance, da nici macar servo nu are
Am o problema cu masina, care am intalnit-o abia dupa vreo 4.000 de km. Imi huruie rulmentul de presiune cand sta la relanti, fara sa apas ambreiajul. Am 14.000 de km acum cu masina si huruie tot mai tare! Nu mi se pare normal ca dupa 14.000 de km sa ma apuc sa schimb rulmentul de presiune
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.
Comment