Am achizitionat de la userul planetara (pe care-l recomand) un set de tapiserie ph2. ieri o jumatate de zi si azi inca o jumatate, mi-am rupt degetele si palmele sa o montez si in cele din urma am obtinut rezultatul final. Arata minunat. Am sa revin si cu niste poze.
Masina Mea
Collapse
X
-
Am descarcat si pozele.
Comment
-
si pretul e bun tinand cont ca sunt la jumatate din valoare unor huse de pe site-ul dacia.
S-ar asorta mai bine cu niste panouri de usi de pe PH2. problema e ca nu se gasesc pe nicaieri. Daca este cineva care stie de unde as putea lua un set de panouri PH2 il rog sa-mi trimita un PM. Ma intereseaza panouri ca cele din poza.Attached Files
Comment
-
Originally posted by cosmin83 View Postfetele le-ai luat noi sau de la cineva si cat te-or costat?
@logan5: Tapiseria se schimba teoretic usor dar practic este greu. multa munca. tapiseria e prinsa cu foarte multe inele metalice pe care trebuie sa le desfaci cu patentul pentru a scoate tapiseria veche si apoi sa le prinzi la loc cand o pui pe cea noua.
este destul de dificil din cauza ca multe din acele inele sunt in interiorul buretelui ce formeaza scaunele. ca timp am muncit aproximativ o zi si inca ma dor degetele si palmele.
Comment
-
Acum aproximativ 3 saptamani in urma mi-am schimbat discurile de frana, placutele si sabotii.
Am montat discuri si placute Ferodo.
Daca tot am umblat pe acolo m-am gandit sa fac si o cosmetizare si vopsire a etrierilor. Am vopsit si discurile pentru a evita ruginirea lor pe zonele unde nu calca placutele. Dupa aproximativ 100 km discurile inca sunt vopsite, mai putin zona pe care calca placutele si buza exterioara a discului.
Am pus si cateva poze cu capodopera
sper ca vara asta sa reusesc sa-mi iau si un set de jante. am pus si o poza cu modelul de jante pe care sper sa le iau.
Comment
-
pozele promise cu intirziere dar asta e
Comment
Comment