If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Nu-mi place masina aia.
Ce te faci:
1. Daca-i sare roata de la vopsea?
2. Daca te ia un taur la ochi?
Ai sa sfarsesti intr-un pom.
e un bun prieten. nu trebuie sa-i sariti in cap...asa e el a fost dotat cu umor negru la nastere. sa nu stranutati in prezenta lui ca o sa aveti parte de cele mai ciudate urari.
dupa parerea mea arcurile ar trebui sa fie prima investitie pentru a infrumusetea masina. insa tinand cont ca e masina de familie si cu ea merg si copii si sotia, pana nu voi lua o a doua masina nu-i voi pune arcuri din motive de confort. insa promit ca voi pune poze in ziua in care voi pleca in concediu (cand o incarc cu bagaje devine low )
Am realizat montajul. Timp de lucru 30 minute.
1. am desfacut partea de jos a chederelor de la portierele fata.
2. am scos masca de la consola centrala
3. am montat conductele si le-am cuplat in aeroterma
4. am prins conductele cu braduti (sunt 3 gauri iar bradutul se prinde in cea de a 3-a din fata in spate - deci cea mai apropiata de bancheta spate)
5. am crestat mocheta in fata calului langa cele doua conducte
6. am montat la loc mocheta
7. am montat masca - prelungirea bordului
8. am decupat mocheta sub scaune la gurile de refulare a aerului - capetele conductelor.
- nu am desfacut scaunele -
-baga aer excelent in treptele 2-3 se simte super bine.
racoare ca racoarea.....da stai sa vezi matale iarna, ce bine o sa fie in spate....toata masina, si un timp redus pt incalzire. Asta de efort si investitie...merita din plin.
Eu nu sufar de nebunie....ma bucur de ea in fiecare minut.
Da, imi imaginez ca si la iarna va fi distribuita caldura mai eficient in masina.
Piesele le-am cumparat de pe forum de la userul "mario_09" - un baiat de nota 10.
Da. Doar ca, din nefericire, la final nu va obtine mai mult de 3 stele. Apropos, daca este cineva care are o centura spate cu prindere in 3 pct, pentru pasagerul din mijloc, sunt interesat. In momentul de fata eu am o centuta care se prinde in 2 pct in jurul bazinului si are rolul de a-ti fractura coloana in caz de impact. Asta ar fi partea negativa, partea pozitiva e ca ramai totusi in masina.
Stiu ca la un moment dat a fost o campanie de rechemare in service pentru montarea de centuri cu prindere in 3 puncte, fara nicio cheltuiala suplimentara din partea utilizatorului.
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.
Comment