B-82-mnk

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• hai cu jantele albe ca asa da mai binee foliata ,cat te a costat ca e super nuanta
    AdY_JmL_2015

Comment

• frumoasa masina,cat te-a costa sa o colantezi,bafat in continuare.

Comment

• 800 de lei colantatul.
        Filmulet cu evacuarea pun maine.

Comment

• Nu mergea sa colantezi toata bara?

Comment

• N-a mers sa colantez toata bara , si-asa trebuie sa am grija la spalatorie sa nu dea cu jetul direct pe bari unde-i colantat ca nu tine foarte bine.
            Apropo , de la caldura s-a tras un pic si unde nu era finisat , gen unde au fost scoase bandourile, se vede denivelat. Dar este ok , nu am colantat-o pentru expozitie ci pentru ca mi-a placut culoarea si pentru un preview al vopselei.
            Pana spat viitoare sper sa vopsesc jantele albe , sa colantez stopurile in culoarea masinii sau ceva apropiat , sa-i montez filtrul de aer sport pe care-l am dar n-am avut timp sa-l schimb si sa-i mai fac niste chestii mici de interior care ma seaca.
            Sper sa revin cu poze curand

Comment

• daca o slefuiai putin partea de sus si dupa fuller ar fi mers colantata toata bara !
              Logan TAXI http://www.loganclub.ro/forum/logan_...4.html?t=27374

Comment

• Salut.

Imi puteti recomanda un service bun in sectorul 4 unde vopsesc jante?

Multumesc.

Comment

• arata super culoarea asta,imi place cum dau si jantele pe negru,bafta in continuare!

Comment

Working...
                  X
                  Anulare DPF
                  Politica de Securitate Google