If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
scuzati calitatea pozelor sint facute cu telefonu, avand in vedere ca nu am o camera foto digitala, dar cred ca se vad binisor. O sa incerc sa fac sa iasa mai clare.
astept un vot de la dumneavoastra sper ca va place masina
Last edited by Bogdan Ionut; 2 August 2011, 10:16.
Reason: Automerged Doublepost
lol la mine nuca s-a spart cind am tras cu forta si pe urma am folosit un cutit si un patent sa tai plasticu ala de e pe levier putina sudoare si neri dar am desfacut-o.
Cea noua a aut un manson si 3 imbusuri cu care am fixat-o
lol cred ca fata mea cea mica m-ia bulit tasta V de la laptop vad ca mere mai greu
Last edited by Bogdan Ionut; 2 August 2011, 22:45.
Reason: Automerged Doublepost
Omul a plecat in concediu asa ca iti raspund eu in locul lui.Si-a montat instalatia de ac prin 2010 acu cred ca sunt alte preturi
La problema cu Ac-ul la Preferance va spun eu ca mi-am montat, am luat instalatia de la dezmembrari 450 euro+ manopera 500 lei la montaj intrand in acesti bani si schimbarea curelor ca aveam 57.000 km.
Instalatia are cca 1 an de cand e montata si merge perfect. Montajul facut in Slatina - Olt
asa baiatu s=a intors din concediu, sa punem niste poze cu masina la spalat inainte de concediu (pregatirea ) si cu ea in parcarea hotrlului , unde numaru meu a facut multi admiratori )
incerc sa montez pe Loganu meu un tunel de frana de mana+frana de mana de laguna, baiatu e acum in chinurile facerii.
O sa revin cu poze dupa ce termin.
Multumesc lui SIBIANU pentru sfaturi
O sa revin cu poze promit
Scuze am fost in concediu.
Da trebuie mici modificari ca sa montezi aeratoarele.
Scoti vechile aeratoare din bord inclusiv cilindru ala de plastic care vine in conducta, apoi pilesti usor si cu grija (prin incercare am facut eu) marginile la gauri.
Tai aeratoarele de 308 la nivelul celor de Logan eu l-eam taiat cu 1-2 mm mai mari si l-eam pus fortat ca sa stea etans pe conducta si mere, baga aer mai puternic asta de 308 si sint si mai estetice.
Sa incerci sa le iei de la dezmembrari ca sint mai ieftine, ca asta de la reprezentanta e 160-170 ron unu .
Cam asta e.
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.
Comment