Da foarte bine mocheta la capota portbagajului.Dupa mine,asta ar trebui sa fie printre primele modificari aduse masinii(arata oribil tabla goala acolo),ma rog nu in materie de tuning.
Loganu Meu - OT.07.BKL
Collapse
X
-
in rimu rand dc nu ai venit cu consola de laguna mai in fata???am pus si eu dar nu mia ramas distanta asta asa mare ca la u!in al2lea rand dc nu pui mocheta pe lateral in loc de autcolantu ala??......sincer se poate mai bine!Am pierdut multe in viata,dar niciodata nu mi-am pierdut respectul fata de cei care-l merita!!
Comment
-
asa e o sa iau o mocheta sa lipesc pe laterala.
DE MUTAT NU POT MUTA COTIERA MAI IN FATA PT CA DEJA AM PRELUNGIT TIJA SI AM PRINS FRANA DE MANA si IMI ESTE GREU ACUM SA MA APUC SA DEMONTEZ SI SA PRELUNGESC TIJA SI SA REMONTEZ DINOU MANETA.
Colantul ala se poate da jos, e pus asa provizoriu, sa bu se mai vada imbinarea.
Dar acum nu am timp si bani si o sa mai ramana o vreme asa.
Comment
-
Mocheta ce grosime are? Eu am una dintr-un material cam subtire dar macar acopera golul deacolo. Mocheta porbagaj,filtrul de polen,lampa din torpedou astea cred ca sunt primele lucruri care ar trebui puse pe masina.....a si bolturile de ph2 si cu capacelele de tiranti.Vorba este de argint iar tacerea de aur.
Comment
-
Salut. Cat te-a costat mocheta aia ?
Pe viitor sa repari pe la interior acolo ca arata cam nasol dar apreciez munca pe care ai depus-o. Asa se invata acum o greseala maine incerci sa faci un lucru mult mai bine ...
Eu unu o sa imi imbrac consola si " calutul " in material ( catifea ) sa vedem ce-o iesiLast edited by Christnacht; 12 October 2011, 19:06.Facebook: https://www.facebook.com/CrisGarage
Comment
-
Originally posted by Spooky View PostMocheta ce grosime are? Eu am una dintr-un material cam subtire dar macar acopera golul deacolo. Mocheta porbagaj,filtrul de polen,lampa din torpedou astea cred ca sunt primele lucruri care ar trebui puse pe masina.....a si bolturile de ph2 si cu capacelele de tiranti.
Originally posted by Christnacht View PostSalut. Cat te-a costat mocheta aia ?
Pe viitor sa repari pe la interior acolo ca arata cam nasol dar apreciez munca pe care ai depus-o. Asa se invata acum o greseala maine incerci sa faci un lucru mult mai bine ...
Eu unu o sa imi imbrac consola si " calutul " in material ( catifea ) sa vedem ce-o iesi
de pe forum.
A dupa ce imbraci calutu in catifea te rog dami si mie de stire ca sa vad cum iese poate aplic si eu metoda in loc de mocheta
Christnacht multam pentru sustinere. Sa sti ca am muncit ceva la colantat si apreciez ca ai tinut cont de munca pe care am depus-o si ma incurajezi. Nu ca altii.
Christnacht multam pentru sustinere. Sa sti ca am muncit ceva la colantat si apreciez ca ai tinut cont de munca pe care am depus-o si ma incurajezi. Nu ca altii.
Comment
Comment