Loganu Meu - OT.07.BKL

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• dap dar poate sa mai astepte pana la anu, acum vin sarbatorile si am alte prioritatii - familia , masina mai poate astepta - ei ii fac cadou o pereche de gume de iarna.

Astept critici si eventual idei
    Last edited by Bogdan Ionut; 15 November 2011, 15:16. Reason: Automerged Doublepost

Comment

• Sall, te deranjeaza cumva la condus acele ornamente de la pedale? stau fixate bine?
      Tinc fest !!

Comment

• salut, instalatia de AC cu tot ce trebuie si manopera ce scor ti-a dat? si ai luat-o de la dezmembrari sau de unde?
        Dacia Logan Abs Plus 1.4 2008 / Dacia Duster Black Touch 1.6 16v 2017 -- BV 83 RMJ / BV 84 RMJ --

Comment

• De deranjat nu ma deranjeaza, dar le-am dat jos pentru ca in timp se slabesc si joaca si trebuie sa le strangi iar.
          Nu le mai am acum montate, daca vrei ti le dau tie.

Originally posted by B 83 RMJ View Post
          salut, instalatia de AC cu tot ce trebuie si manopera ce scor ti-a dat? si ai luat-o de la dezmembrari sau de unde?
          Dap din dezmembrari si cu montaj si schimbat distributie m-a dus parca la 400 - 500 de euro
          Last edited by Bogdan Ionut; 25 November 2011, 10:05. Reason: Automerged Doublepost

Comment

• Ohoho vine Mos Craciun daca ati fost cuminti

Comment

• nu ai mai facut nimic la masina
              sigpic

Comment

• Momentan nu e prea frig
                Urmeaza sa ii schimb telescoapele pe spate ca unu s-a bulit
                I-am luat 2 telescoape Boge originale, astept sa treaca geru, o sa pun poze.

Comment

• arata bine masina in general ai rezolvat ceva acolo la bord???
                  MY CLA

Comment

• Am dezlipit autocolantul de pe lateralele tunelului pana la imbinari si nu se iese asa in evidenta imbinarea, o sa pun niste poze , cand am timp zilele astea o sa fac.

Comment

• Partea care e trasata in poza este data jos.
                      Attached Files

Comment

• vrem sa vedem poze fara autocolant,bafta in continure la ce ti-ai propus.

Comment

• O sa incerc sa fac cateva in Weekend si o sa le pun.

Cred ca copii de pe la bloc s-au agatat de masina si mi-au spart un paravant la usa din spate dreapta. Acum cind se va incalzii va trebuii sa le dau jos ambele paravanturi de pe usile din spate. Asta e. Ii iert de data asta ca sint si ei mici deh si eu mai faceam prostii la varsta lor.

Revin in weekend cu poze + bonus poza cu paravantul usa dreapta spate spart de copii de la bloc deh ii iert de data asta ca si eu am fost mic si mai faceam prosti.Acum va trebuii sa dau jos ambele paravanturi de pe usile din spate.
                          Last edited by Bogdan Ionut; 3 February 2012, 09:58. Reason: Automerged Doublepost

Comment

• Poza promisa cu paravantu spart, mai ramane poza cu consola centrala zilele astea.
                            Attached Files

Comment

• Na belea am fost zilele trecute la sanius cu fetele si am pierdut cheia cu telecomanda la masina.
                              Una noua e 270 ron , datu cu sania cu fetele nepretuit

Comment

• asa-i imi pare rau de evenimentul neplacut la care ai luat parte , oricum , trebuie sa faci ceva sa scapi de colantul ala , arata super urat , parerea mea

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google