dezastros ... nu imi place deloc ! Parerea mea e ca mai bine o lasai stock decat asa ...
Loganu Meu - OT.07.BKL
Collapse
X
-
-
tot o dai cu fibra de 4-5 pagini.. Scz daca-ti adresez o intrebare..mai ciudata: cum vei mai da jos ori bordul ori consola ori suportul pentru pahare, in caz ca vei fi nevoit ?sigpic
Nu te pune cu idiotii. Te vor trage la nivelul lor si te vor bate cu experienta.
Comment
-
In cazul in care voi fi nevoist adica Doamne fereste in caz de accident sau de forta majora sa zicem - o sa tai fibra asta este se poate reface nu e mare filozofie.
K si nimeni nu mi-a raspuns la intrebare mai bine cu colant sau fara, eu zic ca fara colant e mai bine in sensu ca e o mica imbunatatire estetica.
Si nu mai ma bateti la cap ca nu e perfect etc etc ca nu a iesit bine la nimeni si altele, macar eu si alti am incercat , deh scuzati-ma ca nu sunt un profesionist ca si voi in modificari ,asta e, omul din greseli invata, o si scuzati-ma ca nu am timpul vostru liber eu mai trebuie sa si muncesc si unele saptamani sint plecat pe teren pana la 8 seara asa ca nu pot sta toata ziua sub masina sau in masina si sa mesteresc la modificari PERFECTE ca ale voastre.
Dap e o pasiune a mea sa incerc sa fac niste modificari.
SI AM PUS O INTREBARE SIMPLA - CUM E MAI BINE CU COLANT SAU FARA?
Comment
-
Originally posted by Bogdan Ionut View PostSI AM PUS O INTREBARE SIMPLA - CUM E MAI BINE CU COLANT SAU FARA?
Comment
-
ionut,nu fii descurajat,eu te inteleg, fa cum crezi tu ca e mai bine,si cum ti se pare tie ca e ok;ia in considerare sfaturile tuturor dar la final sa rezulte exact ceea ce iti doresti.Iti spun asta pentru ca si eu am trecut prin asta(vis-a-vis de cotiera),am modificat-o de fo`3 ori,ultima data (a 4 a)acum citeva zile,diseara,daca nu uit o sa pun o poza doua cu finalul lucrarii mele ,poate te inspira,nu ca la mine ar fii perfect,doar ca sursa de inspiratie.
Comment
-
am reusit sa fac citeva poze,cum ti-am promis;nu a iesit perfect ,e gata doar 95%,dar poate te inspira ,spor la treaba.
Comment
-
Da sa sti ca m-a inspirat , acum sint in cautarea unei console de PH2. Si dupa aia o sa rezolve baiatu problema . Multumesc mult pentru ajutor.
Apropo azi am spalat masina o sa pun niste poze cu ea inainte si dupa si pentru toti carcotasii vreau sa va zic ca aia care erau la spalatorie mi-au admirat tunelul de laguna asa cum a stiut baiatu sa il faca, imperfect, ca deh eu nu sint ca voi intruchiparea perfectiuni.
Dupa ce gasesc consola de PH2 o sa fac modificarea si o sa revin cu poze.
Comment
-
-
Pozele promise cu masina la spalatAttached Files- Image0446.jpg (87.2 KB, 436 views)
- Image0447.jpg (86.5 KB, 429 views)
- Image0448.jpg (132.0 KB, 422 views)
- Image0451.jpg (119.1 KB, 414 views)
- Image0453.jpg (57.0 KB, 421 views)
- Image0454.jpg (64.5 KB, 261 views)
- Image0455.jpg (45.0 KB, 247 views)
- Image0457.jpg (81.7 KB, 234 views)
- Image0458.jpg (135.7 KB, 188 views)
Comment
Comment