Loganu Meu - OT.07.BKL

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• dezastros ... nu imi place deloc ! Parerea mea e ca mai bine o lasai stock decat asa ...
    Logan TAXI http://www.loganclub.ro/forum/logan_...4.html?t=27374

Comment

• din punctul meu de vedere ca unul care cauta idei pentru masina lui ... chestia asta este un proiect dejamagitor de nasol.

Comment

• Culmea e ca sunt atatia care si-au facut aceasta "modificare", nu a iesit niciunuia cum trebuie..dar lumea continua sa isi faca
        sigpic

Nu te pune cu idiotii. Te vor trage la nivelul lor si te vor bate cu experienta.

Comment

• e acu nici fara autocolant nu e bine dau jos autocolantul cum am zis mai sus si il las asa ca in poza cum a fost prima data.
          Si mai la vara aranjez eu si cu fibra o sa vedeti.
          Nu ma dau eu batut cu una cu doua o sa o fac eu sa-i stea.
          Attached Files

Comment

• tot o dai cu fibra de 4-5 pagini.. Scz daca-ti adresez o intrebare..mai ciudata: cum vei mai da jos ori bordul ori consola ori suportul pentru pahare, in caz ca vei fi nevoit ?
            sigpic

Nu te pune cu idiotii. Te vor trage la nivelul lor si te vor bate cu experienta.

Comment

• In cazul in care voi fi nevoist adica Doamne fereste in caz de accident sau de forta majora sa zicem - o sa tai fibra asta este se poate reface nu e mare filozofie.

K si nimeni nu mi-a raspuns la intrebare mai bine cu colant sau fara, eu zic ca fara colant e mai bine in sensu ca e o mica imbunatatire estetica.
              Si nu mai ma bateti la cap ca nu e perfect etc etc ca nu a iesit bine la nimeni si altele, macar eu si alti am incercat , deh scuzati-ma ca nu sunt un profesionist ca si voi in modificari ,asta e, omul din greseli invata, o si scuzati-ma ca nu am timpul vostru liber eu mai trebuie sa si muncesc si unele saptamani sint plecat pe teren pana la 8 seara asa ca nu pot sta toata ziua sub masina sau in masina si sa mesteresc la modificari PERFECTE ca ale voastre.
              Dap e o pasiune a mea sa incerc sa fac niste modificari.
              SI AM PUS O INTREBARE SIMPLA - CUM E MAI BINE CU COLANT SAU FARA?

Comment

• Originally posted by Bogdan Ionut View Post
                SI AM PUS O INTREBARE SIMPLA - CUM E MAI BINE CU COLANT SAU FARA?
                Stock ) ...
                Logan TAXI http://www.loganclub.ro/forum/logan_...4.html?t=27374

Comment

• ionut,nu fii descurajat,eu te inteleg, fa cum crezi tu ca e mai bine,si cum ti se pare tie ca e ok;ia in considerare sfaturile tuturor dar la final sa rezulte exact ceea ce iti doresti.Iti spun asta pentru ca si eu am trecut prin asta(vis-a-vis de cotiera),am modificat-o de fo`3 ori,ultima data (a 4 a)acum citeva zile,diseara,daca nu uit o sa pun o poza doua cu finalul lucrarii mele ,poate te inspira,nu ca la mine ar fii perfect,doar ca sursa de inspiratie.

Comment

• multumesc pentru suportu moral acordat

Comment

• am reusit sa fac citeva poze,cum ti-am promis;nu a iesit perfect ,e gata doar 95%,dar poate te inspira ,spor la treaba.
                      Attached Files

Comment

• multam e o idee buna a iesit misto

Comment

• Da sa sti ca m-a inspirat , acum sint in cautarea unei console de PH2. Si dupa aia o sa rezolve baiatu problema . Multumesc mult pentru ajutor.
                          Apropo azi am spalat masina o sa pun niste poze cu ea inainte si dupa si pentru toti carcotasii vreau sa va zic ca aia care erau la spalatorie mi-au admirat tunelul de laguna asa cum a stiut baiatu sa il faca, imperfect, ca deh eu nu sint ca voi intruchiparea perfectiuni.
                          Dupa ce gasesc consola de PH2 o sa fac modificarea si o sa revin cu poze.

Comment

• Ma bucur ca am putut sa-ti fiu de ajutor, daca ai probleme sau nelamuriri iti stau oricind la dispozitie;oricum se adevereste vorba cu orice sut in fund ,un pas inainte;parerea mea...
                            Last edited by cipo; 1 April 2012, 06:36. Reason: corectie

Comment

• Am comandat o consola de PH2 , vine saptamana asta, in weekend vreau sa ma apuc de treaba.

Apropo am dat jos autocolantul ala de care se speriau toti
                              Last edited by Bogdan Ionut; 1 April 2012, 15:08. Reason: Automerged Doublepost

Comment

Working...
                              X
                              Anulare DPF
                              Politica de Securitate Google