Si o mica comparatie cum arata cu jante stock si cum arata acuma.
Loganu Meu - OT.07.BKL
Collapse
X
-
Originally posted by logan21cdc View PostArata bine jantele. Banuiesc ca aveau si niste capace pe centru, dar nu le mai ai sau asa le-ai luat, fara. Incearca sa iti confectionezi unele si se va schimba radical aspectul jantelor.
De confectionat nu sint asa meserias sa le fac eu , cred ca trebuie sa gasesc un strungar ceva care sa le faca.
Am gasit la un magazin din alea universale care se monteaza in cilindru ala din mijloc dar nu acopera prezoanele.
Mai caut de preferat ar fi unele care sa se asemene cu originalele sa acopere si prezoanele.Last edited by Bogdan Ionut; 8 August 2016, 10:13.
Comment
-
Mie imi plac jantele ca forma. Ar arata interesant vopsite albe sau negre.
Ar mai merge difuzor pentru bara spate.
Arata interesant Loganurile modificate ca aspect spre stilul WRC si combinatie de culori rosu cu jante albe sau negre.
Spor la kilometri si la modificari in continuare !Logan GPL 1.4
Comment
-
Jantele nu sunt asa rele, duc putin cu modelul Speedline 2118. Vopseste-le albe si o sa dea bine ;) Lasa-le fara capacele
La un H&R nu te inhami ?Last edited by Christnacht; 8 August 2016, 22:21.Facebook: https://www.facebook.com/CrisGarage
Comment
-
Sa incerc sa le vopsesc am vazut ca sint niste sprayuri Dipit parca, cu o vopsea cauciucata, acum nu stiu cat sint de bune.
Daca a mai folosit cineva poate imi zice si mie cat de ok e vopseaua aia.
Pe filmuletele de pe net am vazut ca iese ok acum in realitate nu stiu .
cred ca in alb ar iesi frumos.
M-am gandit mult daca sa o fac mai joasa ar arata super dar :
1. eu mai merg cu familia (si nu stiu cat de confortabil va fi pentru ei, stiu ca suspensiile si arcurile sport sint mai rigide si or sa simta orice groapa sau denivelare)
2. masina o mai folosesc si pe la tara din cand in cand pe unde nu prea sint drumuri bune (drumuri pietruite , pamant sau de asfalt cu gropi in el )
Asa ca varianta cu trintitul ei o mai studiez, ar arata super dar cu drumurile de la noi nu prea vreau sa renunt la confort pentru un look mai agresiv.
Nu stiu mai studiez, v-om vedea.
Cit despre difuzoru ala de bara e in plan dar asteptam ca deh mai sint si alte cheltuieli si astia ma platesc ca in romania , prioritizam lista, e si el pe acolo in viitorul apropiat.
Comment
-
Originally posted by logan21cdc View PostArata bine jantele. Banuiesc ca aveau si niste capace pe centru, dar nu le mai ai sau asa le-ai luat, fara. Incearca sa iti confectionezi unele si se va schimba radical aspectul jantelor.Originally posted by Christnacht View PostJantele nu sunt asa rele, duc putin cu modelul Speedline 2118. Vopseste-le albe si o sa dea bine ;) Lasa-le fara capacele
La un H&R nu te inhami ?
Comment
-
As vrea sa montez si eu niste parasolare ca cele din imagine.M-am uitat si cred ca cele de Opel Vectra sint (poate gresesc, dar am vazut ca vectra are parasolare ca alea).
Ideea ca eu nu sint asa priceput pe partea electrica si m nevoie de ajutor cu niste sfaturi.
Ma gandeam sa le alimentez de la becul din plafoniera dar nu stiu cum sa fac lucru acesta ca atunci cind deschiz capacul oglinzii la parasolar sa se aprinda becurile, pentru ca plafoniera se aprinde la buton sau automat cand sint deschise usile.
Daca puteti sa ma ajutati cu un sfat as fi recunascator.
Pozele sint luate de pe forum de la userul mary.bia66
Am dat si un mesaj catre el astept un raspuns.
Comment
-
Originally posted by sorin1983 View Postau contact si atunci cand deschizi capacul de la oglinda se aprind...
Comment
-
-
Originally posted by sorin1983 View Postatata timp cat ai buton manual on off ai un plus acolo permanent... te legi de ala si minus si parasolarul face exact ce face butonul plafonierei
vectra b are asa ceva...posibil sa fie si altele.
Acum o sa incep sa umblu pe la dezmembrari sa gasesc nite parasolare din alea.
Comment
Comment