My Ride B 69 HOD

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• superba asa lasata si cu rotile alea ar da super cu un clean si proiectoare si ce io mai lipsi ei pe acolo;))
    AdY_JmL_2015

Comment

• cred ca i-ar sta bine cu un difuzor pe bara spate. ce zici?

Comment

• Cred ca are dreptate logan21cdc
        Si cu spoilerele vopsite integral...aranjat putin cel de pe fata (zici ca e de 'scandal')...ar da foarte bine
        Urcarea e grea...dar panorama e fantastica!

Comment

• masina arata foarte bine...stopurile fumurii sunt criminale ele fac tot spatele...bara din fata nu imi place... nu are sigla nu ar plasa nu are proiectoare... jantele sunt frumoase si sunt scoase in evidenta mai mult de suspensie...! vezi de bara pe fata...;) bafta!
          MY CLA

Comment

• bara fata e imprumutata pana fac rost de niste banuti sa fac un clean! arata asa pt ca era aruncata pe undeva p'acolo prin curte!...:p difuzor spate merge dar nu stiu cat de bine cu fata si restul masinii clean! multumesc de aprecieri!

Comment

• arata superb masina! felicitari ! sincer asa as lasa-o, e perfecta pentru drumurile noastre
              " Nevastamea conduce atat de rau, incat GPS-ul i-a spus: in 50 metri trage pe dreapta ca vreau sa cobor "

Comment

• Imi plac mult jantele, mi le-a recomandat Tudor si ma gandesc sa i-au un set, insa esti cel mai in masura sa ma ajuti cu 2 nelamuriri :
                1. as vrea sa stiu ce dimensiuni au atat ele cat si gumele (incat sa stiu ce caut)
                2. in combinatie cu arcuri H&R ating pe undeva
                Multumesc mult, astept raspuns (daca vrei uita-te la mine pe thread, a facut Tudor un vt cu modelul asta de jante)
                http://www.loganclub.ro/forum/bz_85_frn-t43161.html

Comment

• Originally posted by io0onut View Post
                  Imi plac mult jantele, mi le-a recomandat Tudor si ma gandesc sa i-au un set, insa esti cel mai in masura sa ma ajuti cu 2 nelamuriri :
                  1. as vrea sa stiu ce dimensiuni au atat ele cat si gumele (incat sa stiu ce caut)
                  2. in combinatie cu arcuri H&R ating pe undeva
                  Multumesc mult, astept raspuns (daca vrei uita-te la mine pe thread, a facut Tudor un vt cu modelul asta de jante)
                  daca oferi un pret bun pe ele ti le vand ! sunt pe 16 , 9j spatele et 15 si 7,5j fata et 35 cred ! gumele sunt toate 215/40/16 ... insa pe fata merg 195/45/16 si spatele 205,45,16 cam astea ar fi ideale cred !
                  In combinatie cu h&r si bilstein b8 tin sa precizez ca nu mi-au atins niciodata nici cu 5 in masina ! Salut numai bine ! ms tudor pentru aprecieri ! daca poti fa-mi si mie un VT cu niste lupe pe fata ! Vopsite farurile negre si cu un badboy ! Ms !

Comment

• lasa-mi un PM referitor la pret...cu si fara gume
                    http://www.loganclub.ro/forum/bz_85_frn-t43161.html

Comment

• poftim.......
                      Attached Files
                      " Nevastamea conduce atat de rau, incat GPS-ul i-a spus: in 50 metri trage pe dreapta ca vreau sa cobor "

Comment

• Mersi frumos Tudor !

Comment

• Se cam pune praful pe-aici ! Niste poze...
                          Attached Files

Comment

• superba masina.....imi place!spor la modificar in continuare!
                            Am pierdut multe in viata,dar niciodata nu mi-am pierdut respectul fata de cei care-l merita!!

Comment

• frumoasa foc .. bafta in continuare !!
                              http://www.loganclub.ro/forum/ct_03_fie-t42314.html ..My Ride

Comment

Working...
                              X
                              Anulare DPF
                              Politica de Securitate Google