If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
on Topic: frumoasa masina...si cu interioru galben....parerea mea e ca nu prea da bine,dar acuma daca iti place tie asa treaba ta oricum merge albastru cu galben,dar mai bine faceai alta culaore la interior....bafta.
Ar merge si o husa pe volan galbena.
din poze cred ca esti din Resita. Poate ne intalnim in vreun weekend sa-ti vad bolidul pe viu.
nu suport husele pe volan... si a mai zis cineva ca nu da bine galben... oricum saptamanile astea o sa schimb culoarea... dar ce culoare sa o fac? Eu cu tatamiu am hotarat asupra unui albastru
cum stii tu ca eu sunt din resita... nu am captat nimica elocvent care sa demonstreze ca as fi din resita
Gata sambata asta in 12 aprilie am demontat tot ce era galben si am dus la revopsit...
Mi-i s-a stricat si modulatorul FM, m-am enervat si am mers la Flanco... acolo pe garantie mi-am luat niste difuzoare LG LAS 5220 putere 160W(PMPO) si putere reala (50 WATTI)-RMS; 4 ohmi....70-75khz frecventa sper sa se auda cat de cat bine am sa fac poze cand am sa le pun... astept sa se faca vremea frumoasa ca saptamana asta a plouat ENGROS si n-am nici un chef sa ies in ploaie sa le pun...si trebuie sa fac rost si de niste chei TORX
Poi am sa ma astept la ceva cu putin mai bun decat de la boxele stock... mda... daca e sa categorisim TORX-urile seamana cu IMBUSURILE si deci cum ai zis si tu deluxe sunt chei nu prea surubelnite... dar exista si surubelnite cu CAP TORX... oricum era dupa 12:00 noaptea cand am postat si deci eram obosit
Da... dupa cum am zis am schimbat vopseaua din interior... de la galben am trecut la un albastru mineral l-am nimerit exact la fix; am schimbat boxele de pe spate si am pus niste LG-uri LAS 5220!!!! A ce am mai uitat sa precizez am lumina albastra la numarul din spate si la plafoniera(am poza cu plafoniera) dar cu spatele nu am....
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.
Comment