Cs 05 HHO

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Ma din cate am vazut maselele nu l-au durut ) cica le are din titaniu sau ceva de genu ) dar eu nu am vorbit de inele ci de portitele de la aerosoare...
    Last edited by crististreulea; 9 May 2008, 07:59.

Comment

Poze Cu Masina!!!

Cred ca e timpul sa pun poze si cu masina! The Great HHO!
      Attached Files

Comment

pe viitor

Iar pe viitor m-am gandit sa ii scot toate emblemele de pe spate sa-i las spatele gol... si sa ii pun folie pe geamuri toate 5 (laterale, luneta spate) + faruri angel eyes, stopuri clare, suspensii sport si niste genti! Trebuie sa astept fonduri... imaginea cu spatele e modificata in photoshop si era facuta in parcarea de la manastirea Soceniului, in mai 2007... aveam numere noi
        Attached Files
        Last edited by HHO_PRIMO; 8 May 2008, 23:04.

Comment

Bafta la modificari. Arata bine culoarea asta.

Comment

@memphis_Taz dap ai facuto frumoasa da mai bine albastru ala in realitate decat in poze ....dar ce ai mai rezolvat cu schimbatorul....eu ma duc sa vopsesc spoilarele in culoarea caroseriei....pe spate ma lovit un idiot am dovada si mam enervat si l-am spart si pe fata....acuma ramane sa aranjez in service....si vreau o plasa din aceea cum am vazut aici pe forum

Comment

Ai poze cu plasa daia de care zici tu? Pacat ca te-a lovit in orice caz o sa arate bestial daca le vopsesti in culoarea caroseriei... cu schimbatorul inca nu m-am apucat de lucrari... am sa ma apuc dupa BAC ca am ca prioritate invatatul si dupaia masina! S-auzim de bine!

Comment

Nu am nimic la ea ,,,,doar spoiler spart si haion putin strambat ...nu e mare lucru

Comment

E frumoasa masina.bafta la modificat :d
                  sigpic

Comment

Spune-mi, te rog, ajung 200 g de vopsea pentru plasticele din interior?

Comment

Cam 200 g + intaritor...

Comment

Naspa interioru dar placuta din avatar e marfa si eu am una
                        MotorSport pentru 402ml.

Comment

Un stop de un fel si unul de alt fel ? cum asa?
                          sigpic

Comment

Acuma are stopuri cu semnalizari clare... Nu mai e unul de un fel si celalalt de altfel....

Comment

Originally posted by fica View Post
                              Naspa interioru dar placuta din avatar e marfa si eu am una
                              placuta aia nu o am in realitate... E modificata dintr-o alta placuta luata de pe net... Care interior nu ti-a placut ala pe galben sau ala pe albastru?

Comment

Frumoasa si masinuta ta,arata bine si cu galben sa stii ,aaaa era sa uit mersi si pt punctaj +, eu nici macar nu stiu de unde se da,bafta in continuara ca vad ca ai ginduri serioase.

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google