Ma din cate am vazut maselele nu l-au durut ) cica le are din titaniu sau ceva de genu ) dar eu nu am vorbit de inele ci de portitele de la aerosoare...
Cs 05 HHO
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
-
Poze Cu Masina!!!
Cred ca e timpul sa pun poze si cu masina! The Great HHO!
Comment
-
pe viitor
Iar pe viitor m-am gandit sa ii scot toate emblemele de pe spate sa-i las spatele gol... si sa ii pun folie pe geamuri toate 5 (laterale, luneta spate) + faruri angel eyes, stopuri clare, suspensii sport si niste genti! Trebuie sa astept fonduri... imaginea cu spatele e modificata in photoshop si era facuta in parcarea de la manastirea Soceniului, in mai 2007... aveam numere noiLast edited by HHO_PRIMO; 8 May 2008, 23:04.
Comment
-
@memphis_Taz dap ai facuto frumoasa da mai bine albastru ala in realitate decat in poze ....dar ce ai mai rezolvat cu schimbatorul....eu ma duc sa vopsesc spoilarele in culoarea caroseriei....pe spate ma lovit un idiot am dovada si mam enervat si l-am spart si pe fata....acuma ramane sa aranjez in service....si vreau o plasa din aceea cum am vazut aici pe forum
Comment
-
Ai poze cu plasa daia de care zici tu? Pacat ca te-a lovit in orice caz o sa arate bestial daca le vopsesti in culoarea caroseriei... cu schimbatorul inca nu m-am apucat de lucrari... am sa ma apuc dupa BAC ca am ca prioritate invatatul si dupaia masina! S-auzim de bine!
Comment
Comment