Cs 05 HHO

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Tavi...umblii si prin Resita?:P

on Topic: frumoasa masina...si cu interioru galben....parerea mea e ca nu prea da bine,dar acuma daca iti place tie asa treaba ta oricum merge albastru cu galben,dar mai bine faceai alta culaore la interior....bafta.
    Last edited by crististreulea; 9 April 2008, 09:00.
    sigpic

Comment

Ar merge si o husa pe volan galbena.

PS: da, normal ca umblu si prin Resita, ca doar de pe acolo sunt de origine (Bocsa city) asa... o data la 2-3 sapt.

Comment

Originally posted by Octavian___28 View Post
        Ar merge si o husa pe volan galbena.
        din poze cred ca esti din Resita. Poate ne intalnim in vreun weekend sa-ti vad bolidul pe viu.
        nu suport husele pe volan... si a mai zis cineva ca nu da bine galben... oricum saptamanile astea o sa schimb culoarea... dar ce culoare sa o fac? Eu cu tatamiu am hotarat asupra unui albastru

cum stii tu ca eu sunt din resita... nu am captat nimica elocvent care sa demonstreze ca as fi din resita
        Last edited by crististreulea; 9 April 2008, 09:02.

Comment

El e din "new york" ffs. E din Resita, va spun eu ;-)

Comment

Ei Taz...cum sa nu stiu...se vede podu' ala si daca ma chiorasc bine vad si cladirea primariei

Comment

Gata sambata asta in 12 aprilie am demontat tot ce era galben si am dus la revopsit...
              Mi-i s-a stricat si modulatorul FM, m-am enervat si am mers la Flanco... acolo pe garantie mi-am luat niste difuzoare LG LAS 5220 putere 160W(PMPO) si putere reala (50 WATTI)-RMS; 4 ohmi....70-75khz frecventa sper sa se auda cat de cat bine am sa fac poze cand am sa le pun... astept sa se faca vremea frumoasa ca saptamana asta a plouat ENGROS si n-am nici un chef sa ies in ploaie sa le pun...si trebuie sa fac rost si de niste chei TORX

Comment

Torx nu e cheie e cam de surubelnita; sunt bune difurile lg dar sa nu te astepti la mare lucru din partea lor ...
                sigpicMy ride

Comment

Poi am sa ma astept la ceva cu putin mai bun decat de la boxele stock... mda... daca e sa categorisim TORX-urile seamana cu IMBUSURILE si deci cum ai zis si tu deluxe sunt chei nu prea surubelnite... dar exista si surubelnite cu CAP TORX... oricum era dupa 12:00 noaptea cand am postat si deci eram obosit

Comment

Dap se intelege ... sunt bune lg ... stai linistit, cu mult mai bune ca cele stock de carton presat
                    sigpicMy ride

Comment

Modificari interior

Da... dupa cum am zis am schimbat vopseaua din interior... de la galben am trecut la un albastru mineral l-am nimerit exact la fix; am schimbat boxele de pe spate si am pus niste LG-uri LAS 5220!!!! A ce am mai uitat sa precizez am lumina albastra la numarul din spate si la plafoniera(am poza cu plafoniera) dar cu spatele nu am....
                      Attached Files

Comment

Arata mult mai bine asa,cu albastru mineral.Sa o stapanesti santos sa fara accidente rutiere
                        My BMW is fantastic

Comment

Merci... sper sa fie fara accidente rutiere... in ziua de azi nu te poti increde in fierotanii

Comment

Mult mai buna culoarea asta, se asorteaza! Nici cu galben nu era rau, dar asa pare mai...sobra! Bafta!
                            LOGAN CLUB CALARASI - FII POLITICOS IN TRAFIC!

Comment

Merci fain Gusi!!! Stiu pare mai sobra dar galbenu ala daca nu am avut bani sa fac interior din piele neagra cu care sa se asorteze asta este
                              Last edited by crististreulea; 22 April 2008, 23:21.

Comment

Taz: Am scos inelele si le-am dus la vopsitorie cu vopsea galbena (mestecata pe calculator) suflata la pistol... NU L-AU DURUT MASELELE?
                                sigpicMy ride

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google