Cs 05 HHO

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Fain...Ma abtin de la alte comentarii .Nu de alta da pe mine m-a costat platforma de la jebel pana la timisoara 2 mil,pentru 20 km ...
    tu esti din resita...Pana la bucuresti...
    Pentru a evita imposibilitatea resetarii parolei pe forum, userii cu adresa de @yahoo.com sunt rugati sa activeze o alta adresa de mail, diferita de @yahoo.com.

Comment

Loganu de 1.4MPI nare cum sa ajunga cu resoftul la 85cp, eventual daca ai o toba sport un filtru ajunge la 85cp chinuiti.
      Last edited by Tudor_cj; 2 June 2008, 18:05.
      2004 Dacia Logan 1.4MPi
      2006 Dacia Logan 1.5dCi
      2007 Opel Astra H 1.7CDTI

Comment

Eu nu cred ca o toba si un filtru sport sunt de ajuns!Poate doar cu modificari reale in sistemul de admisie-evacuare ceea ce implica ceva mai multe operatiuni!....si bani
        Last edited by darksid3; 2 June 2008, 18:09.
        In fata unei minti tacute, se preda intreg Universul

Comment

Voi cand erati mici credeati in mos craciun?
          sigpic

Nu te pune cu idiotii. Te vor trage la nivelul lor si te vor bate cu experienta.

Comment

Originally posted by ROAD EMPIRE
            NU AJUNGE NICIODATA LA 85

@xp lasa man ca poate unchiu lui e chiar patronu de la dyno ) si matusa o fi patroana la astia de iti ia masina cu platforma
            Ajunge la 85cp loganu de 1.4mpi cu un resoft, toba sport si filtru sport.

LE: Numai daca ii faci resot ajunge la 82-83cp +toba+filtru ajunge sigur la 85cp
            Last edited by Tudor_cj; 2 June 2008, 18:44.
            2004 Dacia Logan 1.4MPi
            2006 Dacia Logan 1.5dCi
            2007 Opel Astra H 1.7CDTI

Comment

Originally posted by Cristi_Xp View Post
              Fain...Ma abtin de la alte comentarii .Nu de alta da pe mine m-a costat platforma de la jebel pana la timisoara 2 mil,pentru 20 km ...
              tu esti din resita...Pana la bucuresti...
              Poate a avut el platforma si a dus-o daca era inchiriata.....Hmmm dadea multi bani
              sigpic

Comment

@HHO_PRIMO nu-i baga in seama ca nu se merita

Comment

Ce tot va luati de el ? Daca are 85 are si gata ....Ca doar nu-l doare gura sa zica....Si eu am 86
                  lasand gluma la o parte....E cam greu ceia ce zici tu....Daca nici @Doc nu a scos 85 de la un 1.4 atunci nu stiu ce sa mai cred

Comment

Nu ma pricep la re-re-re...Ca-mi ajung calutii din fabrica, dar mie imi place poza aia facuta din fata! N-ati observat cat de misto se observa LOGAN CLUB, rosu cu alb? Iese in evidenta din turma de masini...
                    LOGAN CLUB CALARASI - FII POLITICOS IN TRAFIC!

Comment

Baaaaaaaaaaaaa!!!!!!!!!! Si cand te-ai trezit unde erai?
                      Fara glume acu, urasc mincinosii si oamenii parsivi!! Asta e motivu' ptr. Care te "penalizez" in halu' asta
                      Sa-mi arati mie fisa de la dyno, treci pe la bar intr-o zi cu ea :>
                      totusi, unde erai cand te-ai trezit?

Comment

In fata PC-ului pe LoganClub!
                        In fata unei minti tacute, se preda intreg Universul

Comment

Gata fratilor lasati-o mai moale.Poate are dreptate,poate nu,oricum beneficiaza de "nevinovat pana la proba contrarie".
                          Oricum a zis ca nu va mai intra pe forum.Deci aici se inchide.
                          Pentru a evita imposibilitatea resetarii parolei pe forum, userii cu adresa de @yahoo.com sunt rugati sa activeze o alta adresa de mail, diferita de @yahoo.com.

Comment

Working...
                          X
                          Anulare DPF
                          Politica de Securitate Google