ERS-ul Este Nou

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Poti pune te rog o poza cu cutia, flaconul acelei solutii... as vrea sa iau si eu, ca am niste zgarieturi destul de urate pe bara spate pe partea din plastic negru (deh asa sunt incepatorii , cred ca stii cum e )
    Pe luneta mea sta semnu de la ''naic'' bine lipit

Comment

Aceasta este solutia pe care o folosesc pt presurile de cauciuc din interior si bari

P160412_11.25.jpg

P160412_11.25_[01].jpg

Comment

aaaa , deci este din-aia pt cauciucuri cu care dau si astia la spalatorie... multumesc frumos
        Pe luneta mea sta semnu de la ''naic'' bine lipit

Comment

Originally posted by kubala7 View Post
          aaaa , deci este din-aia pt cauciucuri cu care dau si astia la spalatorie... multumesc frumos
          da am uitat sa precizez ca dau si pe anvelope

Comment

Deci de ce mi-a fost frica nu am scapat.Ieri am fost implicat intr-un accident la mine in oras.Eram in coloana vre-o 3-4 masini si au oprit pt a accorda prioritate pietonilor la trecere,eu fiind ultimul in coloana am fost lovit din spate de un taxi(un chevrolet aveo) fiind proiectat mai departe in masina din fata mea (VW).Acum nenea de pe taxi are asigurare la ASTRA si m-am dus azi in Constanta la ASTRA si mi-a recomandat un service (MOTORS PRONTO).Daca stiti ceva de acest service va rog sa imi lasati un mesaj (ma refer la cei din Jud.Constanta care stiu sau au avut de aface cu acest service).Chiar e nasol sa stai pe loc si sa vina unu din spate drept in tine . Multumesc !

Comment

Sincer nu ştiu cum stau treburile dar când aud asta cu recomandarea mai bine m-aş duce în altă parte. Şi mie pe casco mi-au recomandat un service şi au lucrat ca idioţii, vopsea dată aiurea, are denivelări ("coajă de portocală" pe o suprafaţă mică, adică doar unde a trebuit vopsit) şi când am lăsat maşina acolo făceau drift cu frâna de mână cu o maşină a unui client când o băgau în hală din parcare...
              Şi stai liniştit ca nu e grav, la mine e a doua oară când schimb bara spate, singura problemă e că a doua oară bara schimbată era after-market, nu originală, şi se simţea mai proastă, asta e. Să vedem acum ce bară îmi pun...
              http://www.youtube.com/watch?v=pvSt-c_YkTQ

Comment

E ok la Motors Pronto dar o sa te tina foarte mult pana iti fac masina ca sunt mai full tot timpu si sigur astia nu ti-o dau pana nu achita dosarul..daca nu era la ASTRA te chemam la mine , da asa nu mi convine ca sunt rau platnici...daca te duci la ei garantat n-o sa vezi masina foarte repede..ce avarii ai? nu poti s-o faci in regie proprie si sa ti iei banii de la ei dupa?
                sigpic

Comment

nu ma mai speria ca faceau aia drifturi cu masinile la clienti adica cum sa isi bata joc de masina in halul asta , nu fac eu drifturi si fac aia, pai dai in ....

Comment

la motors pronto a fost un prieten cu un seria 5 tot asa trimis de astia de la astra si a iesit super OK ! RECOMAND !
                    http://www.loganclub.ro/forum/ct_03_fie-t42314.html ..My Ride

Comment

Sper sa iasa bine.Maine se face 1 saptamana de cand e in service

Comment

Originally posted by ERS-ul View Post
                        Deci de ce mi-a fost frica nu am scapat.Ieri am fost implicat intr-un accident la mine in oras.Eram in coloana vre-o 3-4 masini si au oprit pt a accorda prioritate pietonilor la trecere,eu fiind ultimul in coloana am fost lovit din spate de un taxi(un chevrolet aveo) fiind proiectat mai departe in masina din fata mea (VW).Acum nenea de pe taxi are asigurare la ASTRA si m-am dus azi in Constanta la ASTRA si mi-a recomandat un service (MOTORS PRONTO).Daca stiti ceva de acest service va rog sa imi lasati un mesaj (ma refer la cei din Jud.Constanta care stiu sau au avut de aface cu acest service).Chiar e nasol sa stai pe loc si sa vina unu din spate drept in tine . Multumesc !
                        Salut. Am patit si eu ceva asemanator iar cei de la asigurare mi-au recomandat un service agreat de ei , un " no name " . Eu am ales sa merg la reprezentanta si asa te sfatuiesc si pe tine sa faci , asta ca sa nu ai vreo surpriza neplacuta. Eu nu stiu cum sta treaba prin Constanta cu reprezentantele Dacia dar te descurci tu. Multa bafta.

Originally posted by ERS-ul View Post
                        Sper sa iasa bine.Maine se face 1 saptamana de cand e in service
                        Scuze pentru postul anterior, nu am observat ca deja masina este in service .
                        Last edited by zek83; 15 July 2012, 20:01. Reason: Automerged Doublepost

Comment

Cine poate sa ma ajute si pe mine?Mi-au aparut niste pete pe capota (asa ca de suc sa zic dar nu e suc) si nu se mai ia cu nimic.Sunt c-am multe si se observa mai ales in reflexie.Oare cu benzina or iesi sau cu un polish mai bine?

Comment

eu am gasit-o zgariata in parcare la supermarket (era dat cu pixu) si am spalat-o bine pana s-a curatat pasta aia de pix apoi am dat cu polish ...
                            http://www.loganclub.ro/forum/ct_03_fie-t42314.html ..My Ride

Comment

de unde pot sa aflu si eu culoarea masini impreuna cu codul (in talon scrie doar albastru).Sau daca stie cineva codul vopselei de pe masina mea si daca se gaseste spray in special.

sau cine mai are culoare ca a mea si daca a folosit vreodata spary sa imi spuna si mie de care,dar sa se potriveasca exact cu aceeasi culoare a masini.Eventual sa puna o poza cu tubul de spray.
                              Last edited by ERS-ul; 21 July 2012, 22:43. Reason: Automerged Doublepost

Comment

Pe stalpul din dreapta jos ai codul vopselei tale, succes!

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google