Roaba Mea

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Roaba Mea

Salut .. eu sunt Flo .. iar acesta este Loganu' meu ..
    Este un Ambition full option din anul 2004 cu 85 CP (azi cre'ca mai sunt vreo 60 maxim 65 cai frumosi .. restu' au fugit spre mama lor .. la Mioveni)
    -geamuri electrice 4 bucati
    -abs
    -ac
    -cd player stock (Red Star)
    -airbag-uri
    -servo
    -jante aliaj
    bla bla .. le stiti ..

La modificat n-am demarat .. mi-a placut s-o tin simpla si casual .. dar usor usor .. vazand aici .. cateva chestii .. parca .. incep sa am o schimbare de inima .. si voi face in scurt timp niste modificari ..

Ce-am luat la ea au fost
    -Cauciuce de iarna Vredestien (care acum normal sunt tocite)
    -Presuri
    -Huse
    -2 lampi cu semnalizare pe fond alb
    -Sony Xplod GTX25

A trecut prin 4 maini .. o dom'soara .. un cumnat .. un prieten de-al lui .. tata .. si acum eu .. a 5-a mana .. a 5-a viteza ..

De partea interna m-am tinut mai bine .. am schimbat urmatoarele

-Bielete
    -Kit Ambreiaj
    -Amortizoare
    -Pivoti
    -Cureaua de distributie
    -Placute de frana
    -Termostat
    -Chiulasa
    -Filtru aer
    -Ulei
    si altele care acum mi-e lene sa le mai scriu ..

Eu am luat de la tata cand avea 120.000 KM .. cam pe vremea asta acum un an .. iar acum CB arata 144.708 .. sa nu va speriati de varsta masinii .. Doamna Rubi tine bine la sosea .. i-am dat carbuni pe Bucuresti-Giurgiu si-am atins 158 Km/h .. n-o sa neg .. cam scartaia din toate balamalele .. dar asta o face sa fie speciala .. sa aiba suflet .. ca nu-i perfecta .. ca totusi .. se poate strica .. ceva acolo .. ca omu'

Cheers !

Nu conteaza unde ajungi .. ci calatoria pana acolo ..

Salut, frumoasa masina si culoarea e...
    Ce modificari ai vrea sa ii faci?

Comment

Salut.

Bun venit pe forum!
      Rar vad un Logan cu aceasta culoare, cred ca-mi place Ce modificari vrei sa-i aduci? Ce ai vazut pe forum ce ti-a placut?

Comment

Mersi mult .. si da cam rarut albastru pe aicisea .. majoritatea .. au alb, gri, verde ..

Incruntarea ma zapaceste pana peste cap .. vreau vreau ..

Comment

Mai pune pozele odata ca sunt tare mici
          sigpic
          Sa inebuneasca nebunele cand vin cu DACIA

Comment

Bine-ai venit . Pe ce ai vrea sa te axezi ? Motor , exterior , muzica ? Succes

Comment

@Logan 4 ever vezi privat te rog frumos ..

@nikyza mersi mult .. deci de carbuni o lasam pe alta data .. imi ajunge viteza ei (momentan) .. de muzica sunt multumit .. am ramas cu JVC-urile de pe stoc .. si se pupa bine cu Nea Sony .. deci exterior .. clar ..

Comment

Bine ai venit!

Stai prin berceni? Am vazut masina mai de multe ori. Am vazut-o si la un vecin

Comment

Da Da acolo stau .. vecinule

Last edited by FlorinSCF; 5 August 2011, 23:41. Reason: Automerged Doublepost

Comment

Salut vecine. Stau aproape de luica eu .. pe gazarului . Vi maine la polivalenta la 4?

Comment

Vin bro ..

Azi langa Huedin

Si parcare a la Berceni .. cu cele doua masini pe care le conduc .. una bucata Sprinter 316 CDI pentru munca .. si Roaba pentru relaxare .. parcate la milimetru

Last edited by FlorinSCF; 6 August 2011, 15:13. Reason: Automerged Doublepost

Comment

Cat de rara este culoarea asta pe logan dar este foarte frumoasa.Spor cu modificarile la exterior ca am citit ca vrei sa incepi cu ele.Sa ai drumuri bune!

Comment

arata foarte bine masina pt varsta si kilometrii pe care ii are bafta la tot ce ti-ai propus sa ii faci

Comment

Frumoasa roaba, sa ai bafta de ea in continuare, te salut vecine. Ceeti mai place pe La Grasi sau Cabanaa.
                            4 pistons + GPL + tuningu' casei = km multi & 1.5 dCi 85 BoiP

Comment

mmmmmmmmm ... shaorma de la Grasi .. mi-ai facut pofta

Comment

Working...
                              X
                              Anulare DPF
                              Politica de Securitate Google